Siirry pääsisältöön
Z1N Zinfandel 2021
Täältä voit helposti tilata Z1N Zinfandel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Z1N Zinfandel 2021

Italia Apulien Zinfandel Pullo 1000 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om Z1N Zinfandel 2021

Z1N Zinfandel 2021 on upea, uusi punaviini, joka on valmistettu huolella valituista Zinfandel-rypäleistä. Tämä viini on peräisin alueelta, jossa on ihanteelliset ilmasto- ja maaperäolosuhteet, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja herkullisen.

Z1N Zinfandel 2021: n maku on täyteläinen ja runsas, jossa on pehmeät tanniinit ja syvä marjainen luonne. Merkkijättämisen jälkeen se tarjoaa hienostuneen ja tasapainoisen jälkimaku. Viini on myös erittäin aromaattinen, jossa on häivähdys mausteita ja tummia hedelmiä.

Tämä viini on täydellinen kumppani erilaisille ruokalajeille. Sen täyteläisyys ja rikas maku tekevät siitä ihanteellisen valinnan punaisen lihan, kuten pihvin tai lammasen, kanssa. Voit myös nauttia Z1N Zinfandel 2021: a kovan juuston, kuten parmesaanin tai vuohenjuuston, kanssa. Sen pehmeät tanniinit ja marjaisuus tasapainottavat täydellisesti näiden ruokien voimakkuuden.

Tärkeää on myös palvella Z1N Zinfandel 2021 oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme tarjoilua noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tällöin viinin maku ja aromit pääsevät parhaiten esiin ja voit nauttia täysin sen rikkaasta ja moniulotteisesta persoonallisuudesta.

Z1N Zinfandel 2021 on todellinen herkku kaikille punaviinin ystäville. Sen syvät maut ja tasapainoinen rakenne tekevät siitä täydellisen seuralaisen monille ruokalajeille. Olipa kyseessä sitten juhlallinen illallinen tai rento illanvietto ystävien kanssa, tämä viini on varmasti miellyttävä valinta.

Täältä voit helposti tilata Z1N Zinfandel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.