Siirry pääsisältöön
Falu Rödvin
Täältä voit helposti tilata Falu Rödvin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Falu Rödvin

Ranska Laatikko 3000 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Laatikko

Om Falu Rödvin

Falu Rödvin on herkullinen punaviini, joka vie sinut muinaiseen perinteeseen ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini juontaa juurensa kauas takaisin, ja sen valmistuksessa käytetään vain parasta rypäleistä saatuja ainesosia. Falu Rödvinin druvor valikoidaan huolella ja ne kasvavat ainutlaatuisissa ilmastollisissa olosuhteissa, jotta niiden maku ja aromit kehittyvät optimaalisesti.

Falu Rödvinin maku on täyteläinen ja pehmeä, jossa sekoittuvat parhaiden rypäleiden luonnollinen makeus ja tasapainoinen hapokkuus. Se tarjoaa hedelmäisiä vivahteita, kuten kirsikkaa ja luumua, jotka täydentävät viinin moniulotteista makukirjoa. Sen raikas ja houkutteleva tuoksu antaa vihjeitä viinin monista kerroksista, joka viettelee aistit heti ensi hörpystä lähtien.

Falu Rödvin sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Se on erinomainen valinta liha- ja juustopohjaisten ruokien kanssa, ja sen täyteläiset maut tekevät siitä täydellisen kumppanin kuninkaallisen pippuripihvin tai juustolautasen seuraksi. Tämä viini myös parantaa monia muita ruokia, kuten pastaa, grillattuja kasviksia ja tummaa suklaata.

Falu Rödvinia suositellaan tarjoiltavan hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Se ei ole vain suositus, vaan sen sijaan tarjoaa viinin täydet maut parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä lämpötila jättää viinin hedelmäisiä makuja korostamaan ja tasapainottaa sen hapokkuutta.

Oli kyseessä sitten juhla tai rento illallinen ystävien kanssa, Falu Rödvin tarjoaa ainutlaatuisen viinikokemuksen jokaiselle viinin ystävälle. Sen huolellisesti tasapainotettu maku ja aromit jättävät jäljen, joka kestää pitkään. Tämä viini kutsuu sinut ottamaan osaa vuosisatojen vanhaan perinteeseen – nauti Falu Rödvinista ja löydä uusi taso viinin maailmassa.

Täältä voit helposti tilata Falu Rödvin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.