Siirry pääsisältöön
Ian Macleod Glengoyne 30YO
Täältä voit helposti tilata Ian Macleod Glengoyne 30YO lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ian Macleod Glengoyne 30YO

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandHighlands Pullo 700 ml 46.8% vol
Pakkaus Pullo

Om Ian Macleod Glengoyne 30YO

Ian Macleod Glengoyne 30YO on arvostettu viskituote, joka herättää innostusta kaikissa viskin ystävissä. Tämä 30 vuotta kypsynyt viski kätkee sisäänsä hienostuneen monimutkaisuuden ja ainutlaatuisen makuyhdistelmän.

Glengoyne viski on peräisin Skotlannista, tarkemmin sanottuna Glengoyne-tislaamolta, joka tunnetaan laadukkaista ja perinteisistä valmistusmenetelmistään. Tämä viski edustaa hienostunutta skotlantilaista perinnettä, joka on säilynyt vuosisatojen ajan.

Glengoyne 30YO viski on tunnistettavissa erottuvalla tuoksullaan, joka tarjoaa houkuttelevan yhdistelmän hunajaa, vaniljaa ja tammea. Se on hienovarainen ja elegantti, luoden hienostuneen tunnelman jokaiselle viskin nauttijalle.

Maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Se tarjoaa hienovaraisia ​​karamellin, hedelmien ja mausteiden sävyjä, jotka kietoutuvat yhteen tasapainoiseen kokonaisuuteen. Jokainen siemaus on kuin matka metsään, jossa voi aistia Skotlannin ainutlaatuisen luonnon ja perinteen.

Tämä upea viski sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan. Se tarjoaa täydellisen loppusilauksen erityisiin hetkiin ja juhliin. Lasi Glengoyne 30YO viskiä kädessäsi kruunaa elämyksen ja saa sinut tuntemaan, että olet osa viskin historian muutosta.

Sopiva tarjoilulämpötila tälle viskille on hieman huoneenlämpöä viileämpi, noin 14-16 astetta. Tällöin sen aistilliset tuoksut pääsevät täyteen oikeuksiinsa ja maku avautuu kaikessa rikkaudessaan.

Oli kyseessä sitten lahja ystävälle tai oma hemmotteluhetki, Ian Macleod Glengoyne 30YO on valinta, joka hurmaa kaikki viskin arvostajat. Astu Skotlannin viskien maailmaan ja anna tämän ainutlaatuisen viskin viedä sinut mukanaan unohtumattomaan makumuistojen matkaan.

Täältä voit helposti tilata Ian Macleod Glengoyne 30YO lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.