Siirry pääsisältöön
Carema  2020
Täältä voit helposti tilata Carema 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Carema 2020

Italia PiemonteCarema Pullo 750 ml 13% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Carema 2020

Carema 2020 on hienostunut viinivalinta, joka heijastaa huolella valittuja aineksia ja tinkimätöntä viinintekotaitoa. Tämä ainutlaatuinen viini on peräisin parhaista tarhoista, jotka ovat antaneet sille sen ainutlaatuisen luonteen ja laadun. Carema 2020 on valmistettu valikoiduista rypäleistä, jotka ovat peräisin hienoista ja aurinkoisista viininviljelyalueista.

Tuotteen maku ja tuoksu ovat kuin taideteos: moniulotteinen, monivivahteinen ja miellyttävä. Sen lämmin ja hienovarainen maku, jossa raikkaat hedelmäiset aromit taittuvat rikkaisiin mausteisiin, takaavat unohtumattoman ja harmonisen viinikokemuksen. Tuoksu puolestaan on intensiivinen ja houkutteleva, täynnä kypsien marjojen ja kukkien aromeja.

Carema 2020 on ihanteellinen valinta monenlaisen ruoan kanssa. Sen pehmeät ja hienostuneet tanniinit tasapainottavat täydellisesti esimerkiksi riistaruoat, grillatun lihan tai tumman suklaan. Tämä viini täydentää aterian herkullisilla vivahteillaan ja tekee siitä entistäkin nautittavamman.

Huomioi myös, että Carema 2020 tulisi tarjoilla oikeassa lämpötilassa, jotta sen maku pääsee täydellisesti oikeuksiinsa. Viini tulisi nauttia noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit pääsevät parhaiten esiin ja sen rakenne säilyy täydellisen tasapainoisena.

Carema 2020 on siis vakuuttava viinivalinta, joka hurmaa sekä laadullaan että monipuolisuudellaan. Se on täydellinen kumppani niin arjen kuin juhlan herkutteluhetkiin. Houkuttele ruokailijasi entistäkin suuremmilla makuelämyksillä ja tarjoa heille Carema 2020 -viiniä. Se tulee takuuvarmasti jättämään unohtumattoman jälkimaun.

Täältä voit helposti tilata Carema 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.