Siirry pääsisältöön
Bollinger R.D. 2008
Täältä voit helposti tilata Bollinger R.D. 2008 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bollinger R.D. 2008

Ranska Champagne Pullo 1500 ml 12.5% vol 2008
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2008

Om Bollinger R.D. 2008

Bollinger R.D. 2008 on huippulaatuinen samppanja, joka tarjoaa unohtumattoman juomatilaisuuden. Tämä samppanja edustaa hienostunutta ranskalaista perinnettä ja huippuosaamista. Se on valmistettu tarkoin valikoiduista rypäleistä, joista suurin osa on Chardonnay-rypäleitä, täydentäen samppanjan ainutlaatuisella aromilla ja maulla.

Bollinger R.D. 2008:ssa on hienovarainen ja moniulotteinen maku. Siinä on hienoa tasapainoa hapokkuuden ja hedelmäisyyden välillä. Sen rikkaassa ja täyteläisessä maussa voi erottaa paahteisia ja pähkinäisiä sävyjä, jotka täydentävät täydellisesti samppanjan raikasta hapokkuutta.

Samppanjan tuoksu on miellyttävän monimuotoinen ja kehittynyt. Siinä voi aistia paahdettuja manteleita, kukkaisia ​​vivahteita ja raikkaita sitrushedelmiä. Jokainen tuoksun nuotti viestii samppanjan hienosta kypsyydestä ja kompleksisuudesta.

Bollinger R.D. 2008 sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuralaisena hienoille ruokalajeille. Samppanjan hapokkuus antaa piristävän vastaparin kermaisille kalaruoille, äyriäisille ja juustoille. Jälkiruokien kera tämä samppanja tarjoilee makean hedelmäisiä ja pähkinäisiä aromeja.

Bollinger R.D. 2008 tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa samppanjan aromien ja maun täydellistä esille tulemista. Tarjoilu kannattaa tehdä hienoissa lasissa, jotta samppanja pääsee oikeuksiinsa ja sen kauneus ja hienostuneisuus voi loistaa.

Bollinger R.D. 2008 on samppanja, joka todella erottuu joukosta. Sen ainutlaatuinen maku, tuoksu ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin juhliin ja hienoihin hetkiin. Nauti tästä samppanjasta yhdessä rakkaiden kanssa ja luo ikimuistoisia hetkiä.

Täältä voit helposti tilata Bollinger R.D. 2008 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.