Siirry pääsisältöön
By Farr Viognier 2021
Täältä voit helposti tilata By Farr Viognier 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

By Farr Viognier 2021

Australia VictoriaPort Phillip Pullo 750 ml 13% vol 2021
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021

Om By Farr Viognier 2021

Tervetuloa viinimaailman herkulliseen seikkailuun! Esittelemme sinulle ylpeänä By Farr Viognier 2021 -viinin, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä suoraan Australiasta.

By Farr Viognier 2021 on kotoisin Victorian Bellarine Peninsula -alueelta, joka on tunnettu ainutlaatuisista viininviljelymahdollisuuksistaan. Tämä huippuluokan viini on valmistettu Viognier-rypälelajikkeesta, joka kypsyy täydellisyyteen alueen ainutlaatuisessa ilmastossa. Viinitarhat saavat suotuisasti aurinkoa ja merituulen tuomaa raikkautta, joka antaa viinille sen omaleimaisen ominaispiirteen.

By Farr Viognier 2021 yhdistää monimuotoisen makuprofiilin ja houkuttelevan tuoksun. Tämä viini tarjoaa intensiivisiä persikan, aprikoosin ja sitrushedelmien vivahteita, jotka ilahduttavat makunystyröitäsi. Viinin runsas hedelmäisyys yhdistyy pehmeisiin mausteisiin ja hienostuneeseen kukkaisuuteen, mikä tekee siitä ainutlaatuisen herkun.

By Farr Viognier 2021 on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Kokeile tätä herkullista viiniä nautittuna sellaisenaan, salaattien, äyriäisten, vaalean lihan tai mausteisten aasialaisten ruokien kanssa. Sen raikkaus ja pehmeys täydentävät ruokaa täydellisesti ja tekevät jokaisesta ateriasta ikimuistoisen.

Rakastat varmasti By Farr Viognier 2021:n syvyyttä ja moniulotteisuutta. Sen kiehtova makuprofiili ja eksklusiivinen alkuperä tekevät siitä vailla vertaa olevan valinnan niille, jotka arvostavat hienostunutta viiniä. Tarjoa viini viilennettynä noin 10-12 asteen lämpötilassa viinilasista, jotta sen ainutlaatuiset maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

By Farr Viognier 2021 ottaa sinut mukaansa upealle makumatkalle Australiasta aina kotisi lämpöön. Astu rohkeasti tähän herkulliseen maailmaan ja anna tämän viinin tehdä hetkestäsi täydellinen.

Täältä voit helposti tilata By Farr Viognier 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.