Siirry pääsisältöön
Feudo di Mezzo Etna Rosso 2020
Täältä voit helposti tilata Feudo di Mezzo Etna Rosso 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Feudo di Mezzo Etna Rosso 2020

Italia SicilienEtna Pullo 750 ml 14% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Feudo di Mezzo Etna Rosso 2020

Feudo di Mezzo Etna Rosso 2020 on hämmästyttävä viinilöytö Etnan alueelta Sisiliassa, Italiassa. Tämä viini hehkuu ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan, jotka tekevät siitä todellisen taideteoksen viinin ystävien nautittavaksi.

Viinin alkuperä juontaa juurensa upealle Etnan alueelle, jolla kasvaa huippulaatuisia rypäleitä. Tämä vulkaaninen maaperä ja viileä ilmasto antavat hienostuneen luonteen viinille. Moninaisten vaikutusten ansiosta Feudo di Mezzo Etna Rosso 2020 syntyy tasapainoiseksi ja ainutlaatuiseksi punaviiniksi.

Tämän upean viinin valmistuksessa käytetään pääasiassa Nerello Mascalese- ja Nerello Cappuccio-lajikkeita, jotka ovat alueen ominaisia rypälelajikkeita. Nämä rypäleet tuottavat herkullisen ja moniulotteisen maun viinille. Sen paahteiset sävyt ja kypsät tummien marjojen aromeja täyttävät viinin jokaisen tipan herkullisella nautinnolla.

Feudo di Mezzo Etna Rosso 2020:n hieno tuoksu täyttää ilman lämpimillä mausteilla, kypsillä kirsikoilla ja lakritsin vivahteilla. Tuoksun intensiteetti vie sinut suoraan Sisilian maisemiin, joilla viiniköynnökset rehottavat ja levittävät tuoksuvaa taikaa ympäriinsä.

Tästä viinistä tulee täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Sen tanniinit ja hapokkuus täydentävät täydellisesti pizzan, pastan ja grillatun lihan makuja. Voit myös nautiskella siitä sellaisenaan hyvässä seurassa tai juhlia erityisiä hetkiä sen kanssa.

Suosittelemme tarjoamaan Feudo di Mezzo Etna Rosso 2020:aa lämpimässä 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Viilennetty viini tarjoaa harmonisen kokemuksen, joka saa jokaisen siemauksen säkenöimään suussa.

Feudo di Mezzo Etna Rosso 2020 on viini, joka kietoo sinut Sisilian sydämeen ja tarjoaa unohtumattoman matkan makuhermoillesi. Se on täydellinen valinta viinin ystäville, jotka etsivät ainutlaatuista ja laadukasta viinielämystä.

Täältä voit helposti tilata Feudo di Mezzo Etna Rosso 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.