Siirry pääsisältöön
Fitou Calvet 2020
Täältä voit helposti tilata Fitou Calvet 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fitou Calvet 2020

Ranska Languedoc-RoussillonFitou CarignanGrenacheSyrah Pullo 750 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Carignan, Grenache, Syrah

Om Fitou Calvet 2020

Fitou Calvet 2020 on hienostunut ja ainutlaatuinen viini Ranskasta. Tämä maistuva punaviini tulee Fitoun alueelta, joka tunnetaan laadukkaista viineistään. Fitou Calvet 2020 on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä, jotka ovat kasvaneet aurinkoisilla rinteillä ja saaneet täyteläisen ja syvän maun.

Fitou Calvet 2020:ssa on intensiivinen ja moniulotteinen maku, jossa on tummia marjoja ja mausteisia sävyjä. Viinin täyteläinen rakenne ja hienostunut tasapaino tekevät siitä erinomaisen valinnan illallispöytään tai rentoon illanviettoon ystävien kanssa.

Tuoksultaan Fitou Calvet 2020 on kiehtova ja houkutteleva. Siinä voi havaita tummia marjoja, mausteita ja kevyitä savun sävyjä. Tuoksu kutsuu nauttimaan viinin monimuotoisesta maailmasta.

Fitou Calvet 2020 sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi liharuokien, erityisesti grillattujen mureiden pihvien, kanssa. Sen moniulotteinen maku ja intensiiviset aromit täydentävät täydellisesti esimerkiksi naudanlihaa tai lammasta. Viini tarjoaa myös hienon vaihtoehdon juustotarjottimelle, erityisesti vahvojen ja kypsien juustojen seurassa.

Fitou Calvet 2020 kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tämä antaa viinille optimaalisen tasapainon ja korostaa sen monia hienovaraisia makuja ja aromikkuutta.

Oli sitten kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rento hetki itselle, Fitou Calvet 2020 on loistava valinta viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja moniulotteista makuelämystä. Anna itsellesi lupa rentoutua ja nauttia tästä vivahteikkaasta ja hienostuneesta punaviinistä.

Täältä voit helposti tilata Fitou Calvet 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.