Siirry pääsisältöön
San Leonardo  2018
Täältä voit helposti tilata San Leonardo 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

San Leonardo 2018

Italia Trentino-Alto AdigeTrentino Pullo 750 ml 13% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om San Leonardo 2018

San Leonardo 2018 on korkealaatuinen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on peräisin Italiasta, Trentinon alueelta, ja se on valmistettu parhaista rypäleistä. San Leonardo 2018 koostuu pääasiassa Cabernet Sauvignon -rypäleistä, jotka antavat sille voimakkaan ja intensiivisen maun.

San Leonardo 2018 on täyteläinen ja moniulotteinen viini, jossa yhdistyvät tummat marjat, kypsät kirsikat ja hienovaraiset mausteet. Viiniä leimaa myös hienostunut tammisuus, joka antaa sille pehmeän ja tasapainoisen maun.

Viinin elegantti tuoksu täyttää huoneen tummien marjojen, paahtoleivän ja vaniljan sävyillä. San Leonardo 2018:n tuoksu kutsuu sinut astumaan maailmaan täynnä herkullisia aromien yhdistelmiä.

Tämä viini sopii täydellisesti erilaisten liharuokien ja vahvojen juustojen seuraan. Suosittelemme nauttimaan San Leonardo 2018 -viiniä esimerkiksi grillatun pihvin, paistetun lampaan tai kypsytetyn parmesaanin kanssa.

Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoamaan San Leonardo 2018 -viiniä noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa viinin aromit korostuvat ja sen maku kehittyy täydellisesti.

San Leonardo 2018 on loistava valinta viinikeräilijöille ja niille, jotka haluavat nauttia ainutlaatuisen herkullisesta ja laadukkaasta viinistä. Sen monipuoliset maut ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukkaita viinejä.

Täältä voit helposti tilata San Leonardo 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.