Siirry pääsisältöön
Rodenbach Vintage  2019
Täältä voit helposti tilata Rodenbach Vintage 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rodenbach Vintage 2019

Belgia Pullo 750 ml 7% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Rodenbach Vintage 2019

Rodenbach Vintage 2019 on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa ikimuistoisia makuelämyksiä. Tämä belgialainen erikoisuus on valmistettu perinteisiä kypsytyksentekniikoita hyödyntäen ja se edustaa Rodenbachin yli 200 vuoden oluenvalmistusperinnettä.

Rodenbach Vintage 2019 erottuu joukosta voimakkaalla ja monivivahteisella makuprofiilillaan. Sen herkullinen ja täyteläinen maku tarjoaa yhdistelmän happamia, hedelmäisiä ja tammisia sävyjä. Olut on kypsytetty tammitynnyreissä useiden vuosien ajan, mikä antaa sille ainutlaatuisen karaktäärin ja syvän, kompleksisen maun.

Rodenbach Vintage 2019:n hienostunut tuoksu täydentää kokonaisuuden. Voit aistia punaisia marjoja, viinirypäleitä ja tammen aromia. Tuoreet hedelmät ja hienostuneet mausteet nousevat esiin, luoden houkuttelevan tuoksun ennen ensimmäistäkin siemausta.

Tämä arvostettu olut sopii mainiosti monenlaisten ruokien kanssa. Sen happamat ja hedelmäiset sävyt toimivat täydellisesti esimerkiksi vahvan juustolajitelman tai grillatun lihan seurassa. Sen ainutlaatuinen makuprofiili voi myös toimia täydellisenä keskustelunavaajana, jota tarjota vieraille tai nauttia yksin juhlaviin hetkiin.

Parhaimman makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Rodenbach Vintage 2019 -olutta viileässä lämpötilassa, noin 12-14 asteen välillä. Tässä lämpötilassa sen rikas maku ja moniulotteiset aromit pääsevät oikeuksiinsa, ja voit nauttia täysin siemauksin tästä belgialaisesta herkusta.

Rodenbach Vintage 2019 tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen kaikille oluen ystäville. Sen monivivahteinen maku, hienostunut tuoksu ja korkea laatu tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat kokea jotain aivan erityistä.

Täältä voit helposti tilata Rodenbach Vintage 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.