Siirry pääsisältöön
Coppersmith’s Oktoberfest
Täältä voit helposti tilata Coppersmith’s Oktoberfest lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Coppersmith’s Oktoberfest

Ruotsi Västmanlands länVästerås stad Pullo 500 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Coppersmith’s Oktoberfest

Coppersmith's Oktoberfest on perinteinen saksalainen olut, joka on valmistettu huolella ja intohimolla. Sen alkuperä, maku, tuoksu, ruokaparit sekä suositeltu tarjoilulämpötila tekevät siitä erityisen ja aivan omaa luokkaansa.

Coppersmith's Oktoberfestin alkuperä on tärkeä osa sen identiteettiä. Tämä olut on peräisin Saksan sydämestä, Baijerista, joka on tunnettu maan parhaista oluttuotantoseuduista. Se on valmistettu perinteisin menetelmin ja käyttäen aitoja saksalaisia ​​raaka-aineita, jotka takaavat korkealaatuisen lopputuloksen.

Sen maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Coppersmith's Oktoberfest on perinteinen maltaisen makea olut, jossa on tasapainoinen humalan katkero. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän maltaisia ja paahtuneita sävyjä, joiden avulla jokainen suullinen on nautinnollinen. Olut on myös uskomattoman pehmeä ja helppo juoda.

Sen tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Coppersmith's Oktoberfestin tuoksu on täynnä maltaan aromia, joka tuo esiin hienostuneet leipomotuoksut. Se lupaa herkullisen kokemuksen jo ennen ensimmäistä maistiaista.

Coppersmith's Oktoberfest on täydellinen seuralainen monenlaisten ruokien kanssa. Sen maltaiset sävyt ja humalan tasapaino tekevät siitä ihanteellisen kumppanin paistetuille sienille, grillatulle makkaralle tai perinteiselle saksalaiselle bratwurstille. Valinnanvaraa riittää, ja tämä olut täyttää odotuksesi joka kerta.

Suosittelemme tarjoilemaan Coppersmith's Oktoberfestin viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maut tulevat parhaiten esiin ja tarjoavat täydellisen juomaelämyksen.

Coppersmith's Oktoberfest on olut, joka kunnioittaa perinteitä ja tarjoaa samalla ainutlaatuisen ja unohtumattoman makuelämyksen. Sen huolella valitut raaka-aineet ja tarkka käsityö näkyvät jokaisessa kulauksessa. Ota aikaa rentoutumiseen ja nauti Coppersmith's Oktoberfestin kanssa – se on Saksan oluentekotaidetta parhaimmillaan.

Täältä voit helposti tilata Coppersmith’s Oktoberfest lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.