Siirry pääsisältöön
Hantverksbryggeriet Tripel
Täältä voit helposti tilata Hantverksbryggeriet Tripel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hantverksbryggeriet Tripel

Ruotsi Västmanlands länVästerås stad Pullo 330 ml 10% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Hantverksbryggeriet Tripel

Hantverksbryggeriet Tripel on korkealaatuinen olut, joka hurmaa kaikki oluen ystävät vahvalla tuoksullaan, maullaan ja perinteikkäällä alkuperällään. Tämä olut koostuu huolella valituista raaka-aineista ja hämmästyttää tinkimättömällä laadullaan.

Hantverksbryggeriet Tripelin tuoksu on täyteläinen ja moniulotteinen. Se tarjoaa hienovaraisia mausteiden sekä kukkaisten sävyjen yhdistelmiä, jotka luovat houkuttelevan tuoksun oluen ympärille. Oluen tuoksu on tarpeeksi vahva, mutta ei kuitenkaan liian hallitseva, jotta sen mausteiden ja yrttien hienot sävyt pääsevät loistamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Maussaan Hantverksbryggeriet Tripel on täyteläinen ja moniulotteinen. Sen makeus ja mausteisuus luovat tasapainoisen yhdistelmän, joka hellii makunystyröitä. Mausteiden taitava käyttö tuo esiin hienostuneen ja monipuolisen makuelämyksen, joka jättää jälkimaun, joka jatkuu pitkään.

Hantverksbryggeriet Tripelin alkuperä on perinteikäs ja arvostettu. Bryggeri on ylpeä siitä, että se kunnioittaa oluen valmistuksen perinteitä ja tuottaa laadukkaita oluita käsityönä. Bryggerissä yhdistyvät perinteiset valmistusmenetelmät ja moderni teknologia, mikä takaa tasaisen korkean laadun jokaisessa pullotetussa Tripelissä.

Tämä olut sopii erinomaisesti pariksi monenlaisille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku ja mausteisuus täydentävät hyvin liharuokia, kuten grillattua pihviä ja mausteista lammaspaistia. Se toimii myös erinomaisesti mausteisten kalaruokien, kuten curryn, kanssa. Hantverksbryggeriet Tripelin tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta, jolloin sen maut pääsevät parhaiten esiin.

Kun haluat nauttia hyvästä oluesta, joka tarjoaa moniulotteisen ja täyteläisen makuelämyksen, valitse Hantverksbryggeriet Tripel. Sen hienovarainen tuoksu, mausteinen maku ja perinteinen alkuperä tekevät siitä loistavan valinnan kaikille oluen ystäville.

Täältä voit helposti tilata Hantverksbryggeriet Tripel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.