Siirry pääsisältöön
Perfectly Squared Brewing 100 Squared Saison
Täältä voit helposti tilata Perfectly Squared Brewing 100 Squared Saison lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Perfectly Squared Brewing 100 Squared Saison

Ruotsi Skåne länLunds kommun Pullo 750 ml 7.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Perfectly Squared Brewing 100 Squared Saison

Tervetuloa maailmaan täydellisesti neliönmuotoisesta oluenpanosta! Esittelemme ylpeänä Perfectly Squared Brewingin 100 Squared Saisonin – ainutlaatuisen ja kiehtovan käsityöoluen, joka saa varmasti sukat pyörimään jaloissa.

Härkäpavun värittämät kentät ja vehreät niityt ovat oluen inspiraationa tämän viehättävän saisonin taustalla. 100 Squared Saison kunnioittaa perinteistä belgialaista saison-tyyliä, mutta tuo siihen myös oman modernin vivahteensa. Tämä uniikki luomus herättää aisteja monin eri tavoin – olipa kyse sitten sen erinomaisesta alkuperästä, mausta, tuoksusta tai sopivasta ruokaparista.

Härkomst, eli alkuperä, on tämän oluen ylpeys. Perfectly Squared Brewingin omistautunut tiimi käyttää vain parhaita raaka-aineita ja panee tinkimättömän huolellisesti. Jokainen pullo on käsityötä ja kantaa mukanaan suurta intohimoa oluenpanoon. Tämä saison on juuri sitä mitä modernit oluenystävät odottavat – huippulaatua ja rakkaudella valmistettua olutta.

Maistellessasi 100 Squared Saisonia, maailmankaikkeus avautuu uudella tavalla. Sen moniulotteinen maku tarjoaa taianomaisen sekoituksen mausteita, hedelmiä ja hienoja humalan vivahteita. Jokainen siemaus on kuin matka raikkaisiin belgialaisiin pellollemme, jossa luonto kukoistaa.

Kun nostat 100 Squared Saisonin lasiin, herätät myös sen taianomaisen tuoksun. Yrttinen ja hivenen mausteinen aromi saavuttaa aistisi ja kutsuu sinut lähtemään olutmatkalle, josta et halua palata.

Tämän erikoisoluen mahtava makusinfonia saa sen sopimaan täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Kokeile nauttia sitä raikkaan salaatinsä kanssa, aasi-lampasta valmistetun pääruuan seurana tai aavan meren äärellä paistetun kalan saattajana. Saisonin miellyttävän hedelmäinen ja hieman mausteinen luonne täydentää ja korostaa ruokien makumaailmaa.

Mitä tulee nauttimislämpötilaan, suosittelemme tarjoilemaan 100 Squared Saisonin viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä takaa parhaan makuelämyksen ja auttaa säilyttämään oluen monimuotoiset maut ja aromit.

Astuessasi Perfectly Squared Brewingin maailmaan, löydät jotakin ainutlaatuista ja poikkeuksellista. 100 Squared Saison tuo uutta ulottuvuutta belgialaiseen perinneoluttyyliin ja tarjoaa elämyksen, joka puhuttelee ja kiehtoo oluenystäviä ympäri maailmaa. Tule ja koe täydellisesti neliönmuotoinen olut, joka täyttää kaikki ruumiisi ja sielusi tarpeet.

Täältä voit helposti tilata Perfectly Squared Brewing 100 Squared Saison lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.