Siirry pääsisältöön
Gaja Conteisa Barolo 2018
Täältä voit helposti tilata Gaja Conteisa Barolo 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gaja Conteisa Barolo 2018

Italia PiemonteBarolo Pullo 750 ml 14.5% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om Gaja Conteisa Barolo 2018

Gaja Conteisa Barolo 2018 on hienostunut ja arvokas viini, joka tulee kahden kuuluisan italialaisen viininvalmistajan, Angelo Gajan ja Bruno Giacosa, yhteistyön tuloksena. Tämä ainutlaatuinen Barolo tarjoaa unohtumattoman juoma-elämyksen.

Viinin juuret ovat Piedmonten alueella, jossa se on valmistettu huolella valituista rypäleistä. Pääasiassa Nebbiolo-rypäleestä valmistettu Gaja Conteisa Barolo 2018 valloittaa vivahteikkaalla maullaan ja houkuttelevalla tuoksullaan.

Viini tarjoaa hienostuneen ja moniulotteisen makunautinnon. Sen täyteläinen ja tanniininen maku on tasapainoinen ja siinä tuntuu kypsien punaisten marjojen, kirsikoiden, mausteisen pippurin ja eleganttien tammen sävyjen harmonia. Gaja Conteisa Barolo 2018 onkin esimerkki Napankin aateliston viinien parhaimmistosta.

Tämä arvokas viini tarjoaa myös hienostuneen ja houkuttelevan tuoksuelämyksen. Sen intensiivisessä tuoksussa voi aistia kypsien hedelmien, kuten kirsikoiden ja luumujen, sävyjä, sekä hienovaraisia mausteita ja hivenen vaaleanpunaista ruusua.

Gaja Conteisa Barolo 2018 on täydellinen kumppani herkulliselle ruoalle. Parhaiten viini toimii, kun sitä nautitaan esimerkiksi pihvin, pata- tai metsästysruoan kanssa. Tämä viini korostaa ruoan makua, mutta ei kuitenkaan peitä sen vivahteita.

Oikea palvelulämpötila on myös tärkeä osa tämän viinin nauttimista. Gaja Conteisa Barolo 2018 tulisi tarjoilla noin 18-20 asteisenä, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Kokonaisuudessaan Gaja Conteisa Barolo 2018 on luonteikas ja tasapainoinen viini, joka tyydyttää vaativimmankin viininystävän vaatimukset. Tämä viini on täydellinen valinta erityisiin hetkiin ja juhliin, kun halutaan viettää aikaa hyvien ystävien kanssa nautiskellen herkullisesta ruoasta ja laadukkaasta viinistä.

Täältä voit helposti tilata Gaja Conteisa Barolo 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.