Siirry pääsisältöön
Borgogno Barolo Cannubi 2012
Täältä voit helposti tilata Borgogno Barolo Cannubi 2012 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Borgogno Barolo Cannubi 2012

Italia PiemonteBarolo Pullo 1500 ml 14.5% vol 2012
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2012

Om Borgogno Barolo Cannubi 2012

Borgogno Barolo Cannubi 2012 on erinomainen valinta hienostuneille viinin ystäville. Tämä upea viini on peräisin tarkoin valikoiduista Cannubi-viljelmiltä, joka tunnetaan hienostuneesta maaperästään ja optimaalisista kasvuolosuhteistaan. Tämä tekee siitä todellisen taideteoksen viinikellarissasi.

Tämän viinin rypäleet ovat peräisin rypälelajikkeesta nimeltä Nebbiolo, joka on alueen kuuluisin ja arvostetuin. Nebbiolon olemus heijastuu tämän viinin mausta ja tuoksusta. Borgogno Barolo Cannubi 2012 tarjoaa herkullisen ja monipuolisen maun, jossa on vivahteita kypsistä tummista hedelmistä, aromaattisista yrttisistä mausteista sekä hienostuneesta tammivaiheen aromeista. Jokainen huikka on kuin matka Barolon rypälepeltojen sydämeen.

Tämä viini hemmottelee myös hienovaraisella ja monimuotoisella tuoksullaan. Voit havaita häivähdyksiä punaisista marjoista, ruusun terälehdistä ja metsäisistä maan vivahteista. Näiden tuoksujen sekoitus luo unohtumattoman kokemuksen jokaiselle aistillesi.

Borgogno Barolo Cannubi 2012 on täydellinen valinta monenlaisten ruokien kumppaniksi. Sen tanniinit ja hienovaraiset maut harmonisoituvat täydellisesti liharuokien, kuten pihvien tai riistan kanssa. Se myös täydentää erityisen hyvin juusto- ja suklaaherkkuja, antaen nautinnollisen kontrastin makeuden ja intensiivisten makujen välillä.

Suosittelemme tarjoamaan tämän viinin hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan viinin monimuotoisia makuja ja tuoksuvivahteita sekä varmistaa sen täydellisen nauttimiskokemuksen.

Borgogno Barolo Cannubi 2012 on legendaarinen viini, joka herättää eloon sydämesi ja viinikellarisi. Se on taideteos pullossa, joka varmasti voittaa viininystäviesi sydämet ja tarjoaa heille unenomaisen viinimatkan Italian maaseudulle.

Täältä voit helposti tilata Borgogno Barolo Cannubi 2012 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.