Siirry pääsisältöön
Leitz Berg Roseneck Katerloch 2020
Täältä voit helposti tilata Leitz Berg Roseneck Katerloch 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Leitz Berg Roseneck Katerloch 2020

Saksa Rheingau Pullo 1500 ml 13% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Leitz Berg Roseneck Katerloch 2020

Leitz Berg Roseneck Katerloch 2020 on huippulaadukas viinipullo, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen niin viininharrastajille kuin gastronomiasta nauttivillekin. Tämä viini on valmistettu tarkoin valituista rypäleistä ja sen tuotantoprosessi on viety äärimmäiseen huippuunsa, jotta lopputulos olisi täydellisen tasapainoinen ja nautintoa tuottava.

Tämän viinin juuret johtavat Leitzin Berg Roseneck -tarhalta, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla Rheingaun viinialueella Saksassa. Tarhan ainutlaatuinen maaperä, aurinkoinen ilmasto ja hellävarainen viininkasvatus luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kypsymiselle ja viinin laadun varmistamiselle.

Berg Roseneck Katerloch 2020 valmistetaan huolella valituista rypälelajikkeista, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti. Tämä viini yhdistää elegantin riesling-rypäleen kepeyden ja hapokkuuden sekä kiehtovan valkoviinirypäleen syvät aromit ja täyteläisyyden. Näin syntyy tasapainoinen juoma, jossa hapokkuus ja makeus kulkevat käsi kädessä.

Berg Roseneck Katerloch 2020:n herkullinen ja moniulotteinen maku sopii täydellisesti harmonisoitumaan erilaisten ruokien kanssa. Viini tarjoaa raikkautta ja intensiivisiä hedelmäisiä sävyjä, jotka täydentävät täydellisesti kalan, äyriäisten ja vaalean lihan ruokalajeja. Sen täyteläisyydestä löytyy myös sopivia aromeja nautittavaksi sellaisenaan tai vaikkapa juustojen kera.

Berg Roseneck Katerloch 2020 -viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 10 astetta, mikä antaa viinille mahdollisuuden esittää kaikki sen hienot aromit ja maut parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä ainutlaatuinen ja taidolla valmistettu viini tarjoaa sinulle ja seurueellesi unohtumattomia makuelämyksiä, joiden avulla voitte nauttia hetkestä täysin siemauksin. Berg Roseneck Katerloch 2020 vie sinut matkalle viinimaailman huipulle ja tarjoaa sinulle ikimuistoisia hetkiä.

Täältä voit helposti tilata Leitz Berg Roseneck Katerloch 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.