Siirry pääsisältöön
Lotima Selense 2020
Täältä voit helposti tilata Lotima Selense 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lotima Selense 2020

Ruotsi Skåne länHelsingborgs stad MuscarisSolaris Pullo 750 ml 12.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Muscaris, Solaris

Om Lotima Selense 2020

Lotima Selense 2020 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman juoma-elämyksen. Sen herkullinen maku ja hienostunut aromi ovat omiaan täydentämään jokaista hetkeä.

Tämä upea viini on valmistettu huolella valituista druvarypäleistä, jotka tuovat siihen ainutlaatuisen maun ja luonteen. Lotima Selense 2020:ssa yhdistyvät taidokkaasti eri rypälelajikkeiden ominaisuudet, luoden tasapainoisen ja harmonisen kokonaisuuden.

Lotima Selense 2020:n raikas ja hedelmäinen maku vie sinut matkalle viiniköynnösten kotimaahan. Sen makeahko maku tarjoaa täyteläisen elämyksen, joka sulkee suuhun kuin sillan lämpiminä auringonlaskun hetkinä.

Viinin aromi on houkutteleva ja monivivahteinen. Sen intenssiiviset tuoksut tuovat mieleen kypsät hedelmät, kukkaiset niityt ja lämpimät maan tuoksut. Lotima Selense 2020:n tuoksuvivahteet vievät sinut hetkessä luonnon syleilyyn.

Tämä viini sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voidaan yhdistää monenlaisten ruokien kanssa. Lotima Selense 2020 täydentää hienosti vaaleaa lihaa, mereneläviä ja mausteisia ruokia. Sen raikkaus ja täyteläisyys täydentävät ruokien maut täydellisesti.

Parasta Lotima Selense 2020:ssa on, että sitä voidaan tarjoilla eri lämpötiloissa. Käyttämällä sitä hieman viilennettynä pääset nauttimaan sen raikkaasta ja hedelmäisestä mausta. Jos haluat kokea viinin täyteläisemmän puolen, anna sen lämmetä hieman huoneenlämpöön.

Lotima Selense 2020 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta ja maistuvasta viinistä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä ikimuistoisen ja unohtumattoman. Kokeile Lotima Selensea ja anna sen viedä sinut matkalle makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Lotima Selense 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.