Siirry pääsisältöön
DR design IPA
Täältä voit helposti tilata DR design IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

DR design IPA

Ruotsi Västra Götalands länLerums kommun Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om DR design IPA

DR Design IPA on suomalaisen oluenvalmistajan upea luomus, jonka ainutlaatuisuus ja omaperäisyys tulevat esiin sen alkuperässä, maussa, tuoksussa sekä ruokasuositusten ja tarjoilulämpötilan osalta.

Alkuperä: Tämä vahva, katkeruudeltaan voimakas IPA on suunniteltu ja valmistettu huolella suomalaisessa panimossa. Sen alkuperä kertoo tarinaa suomalaisesta olutkulttuurista ja hienostuneesta suomalaisesta makuun taipuvasta käsityötaidosta. Valmistuserä on pieni ja huolellisesti valvottu, jotta jokaiseen pulloon saadaan täyteläinen ja laadukas maku, jota voi olla ylpeä pitäessään kädessään tätä eksoottista IPA-olutta.

Maku ja tuoksu: DR Design IPA yhdistää perinteisen IPA:n katkeruuden ja kukkaisen aromin modernilla twistillä. Se tarjoaa kokonaisvaltaisen makukokemuksen, jossa karamellimaisen mallaspohjan tasapainottama humalaisuus tulee esiin voimakkaana ja raikkaana. Tuoksussa voi haistaa sitrushedelmät, havumetsän tuoksut sekä kevyet mausteiset vivahteet. Tämä olut sopii niille, jotka arvostavat monisyistä ja herkullista makua.

Ruoka ja tarjoilulämpötila: DR Design IPA on täydellinen seuralainen monenlaiselle ruoalle. Katkeroisuutensa vuoksi se sopii erinomaisesti rasvaisille ja mausteisille ruoille, kuten grillatulle lihalle, vahvoille juustoille sekä tulisille ruoille. Olut kannattaa nauttia noin 8-12 asteisena, jotta sen moninaiset maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa.

DR Design IPA on suomalaisen oluen rakastajien ja IPA-fanien unelm

Täältä voit helposti tilata DR design IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.