Siirry pääsisältöön
Château Ausone  2020
Täältä voit helposti tilata Château Ausone 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château Ausone 2020

Ranska Saint-EmilionBordeaux Pullo 750 ml 14% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Château Ausone 2020

Château Ausone 2020 on arvostettu viinilajike, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen vaativimmille viinin ystäville. Tämä viini on kotoisin Bordeaux'n alueelta Ranskasta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaista ja tasapainoisista viineistään.

Château Ausone 2020 on valmistettu huolella valituista rypäleistä, joista käytetään pääasiassa Merlot- ja Cabernet Franc -lajikkeita. Näiden rypäleiden yhdistelmä antaa viinille moniulotteisen ja hienostuneen maun. Viinin maku on täyteläinen, pehmeä ja silkkinen, tarjoten hienostuneita muistiinpanoja tummista kirsikoista, tummista marjoista ja mausteista.

Château Ausone 2020:n tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen, paljastaen häivähdyksiä kypsistä luumuista, mustaherukoista ja hienostuneesta tammen vaniljasta. Tämä viini on erinomainen kumppani hienoille ruokalajeille, kuten porsaalle, naudalle, riistalle ja kovaotteisille juustoille.

Paras tapa nauttia Château Ausone 2020 on tarjoilla se noin 16–18 asteen lämpötilassa. Tämä mahdollistaa viinin aromien täydellisen kehittymisen ja sen pehmeän suutuntuman kokemisen. Halutessasi voit myös antaa viinille aikaa dekantoida, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Château Ausone 2020 on loistava valinta kaikille, jotka arvostavat huippulaatua ja haluavat kokea upean viinikokemuksen. Sen tasapainoisen maun ja monipuolisten aromien ansiosta tämä viini ilahduttaa jokaisen viinin harrastajan ja herättää kiinnostuksen Bordeaux'n alueen ainutlaatuiseen viiniperinteeseen.

Täältä voit helposti tilata Château Ausone 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.