Siirry pääsisältöön
Dominus Estate  2018
Täältä voit helposti tilata Dominus Estate 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dominus Estate 2018

YHDYSVALLAT North CoastKalifornien Pullo 750 ml 14.5% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om Dominus Estate 2018

Dominus Estate 2018 on aidosti ainutlaatuinen viinikokemus. Tämä huippulaatuinen viini on valmistettu hienoimmista rypäleistä ja tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen.

Härkomst: Dominus Estate 2018 tulee ainutlaatuiselta viinialueelta, joka antaa sille maagisen ja moniulotteisen luonteen. Viini kuvastaa tarkasti paikallista maaperää ja ilmasto-olosuhteita, joiden ansiosta se saa alkunsa.

Druvor: Dominus Estate 2018 on valmistettu valitusta rypälesekoituksesta, joka sisältää parhaita lajikkeita alueelta. Täsmällinen rypäleiden valinta ja huolellinen käsittely takaavat viinin upean maun ja rakenteen.

Smak: Dominus Estate 2018 tarjoaa täyteläisen ja monimutkaisen maun, jossa hedelmäisten ja mausteisten sävyjen harmonia yhdistyy hienosti. Viini täyttää suun silkkinen pehmeys ja pitkä jälkimaku jättää jälkeensä hienostuneen tyydytyksen.

Doft: Dominus Estate 2018:ssa on upea tuoksu, jossa hedelmäisten ja kukkaisten nuottien rikkaus tanssii harmoniassa. Aistit vievät sinut ainutlaatuiselle matkalle viinin monipuolisuuden maailmaan.

Mat och serveringstemperatur: Dominus Estate 2018 on täydellinen valinta erilaisille liharuokille ja pähkinöille, jotka täydentävät sen rikkaita makuja. Suosittelemme tarjoamaan viinin 16-18 asteessa, jotta sen maut pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Dominus Estate 2018 on huippulaatuinen viini, joka tulee hurmaamaan kaikki viinien ystävät. Sen ainutlaatuinen alkuperä ja vaikuttava makuprofiili tekevät siitä todellisen aarteen viinikokoelmassasi. Nauti tästä viinistä erityisissä tilaisuuksissa tai hemmottele itseäsi sen ainutlaatuisella maulla milloin tahansa.

Täältä voit helposti tilata Dominus Estate 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.