Siirry pääsisältöön
Clos Du Marquis  2020
Täältä voit helposti tilata Clos Du Marquis 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Clos Du Marquis 2020

Ranska Haut-MédocBordeaux Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Clos Du Marquis 2020

Clos Du Marquis 2020 on herkullinen ja tasapainoinen punaviini, joka tarjoilee ainutlaatuisia makuelämyksiä. Tämä viini on peräisin arvostetulta viinitilalta, joka kuuluu Saint-Julienin alueen parhaimmistoon Bordeaux'ssa, Ranskassa. Härkänen on tästä alueesta peräisin olevien viinien keskuudessa tunnettu ja ylistetty tuotemerkki.

Clos Du Marquis 2020 on valmistettu huolella valituista rypäleistä, pääasiassa Cabernet Sauvignonista, jonka voimakas ja intensiivinen maku on tämän viinin kulmakivi. Lisäksi viiniin on lisätty pieni osa Merlot- ja Cabernet Franc -rypäleitä, jotka tuovat tasapainoa ja pyöreyttä kokonaisuuteen. Tämä yhdistelmä luo täyteläisen ja moniulotteisen makuprofiilin, jossa voi aistia häivähdyksiä juuri kypsistä mustaherukoista, punaisista marjoista, tammesta ja mausteista.

Clos Du Marquis 2020:n houkutteleva tuoksu on kuin kutsu seikkailuun. Tuoksussa voi aistia tummia metsämarjoja, kuten kirsikkaa ja mustikkaa, sekä hienovaraisia mausteisia vivahteita. Näiden elementtien yhdistelmä antaa viinille sen ainutlaatuisen ja hienostuneen aromin.

Tämä hieno viini on ihanteellinen nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se toimii erinomaisesti liharuokien, kuten pihvin ja lampaan kanssa. Voit myös kokeilla yhdistää sitä esimerkiksi kypsytettyjen juustojen tai suklaapohjaisten jälkiruokien kanssa. Aromikas ja täyteläinen Clos Du Marquis 2020 täydentää ruoan makua ja tarjoaa hienostuneen kokonaisuuden.

Viinin optimaalinen nauttimislämpötila on noin 16-18 astetta celsiusasteessa. Tällöin sen mausteinen ja marjainen maku pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Suosittelemme avamaan pullon noin puoli tuntia ennen tarjoilua, jotta viini saa happeutua ja sen aromit pääsevät kukoistamaan täysillä.

Clos Du Marquis 2020 on täydellinen valinta viinin ystäville, jotka arvostavat huolella valmistettuja ja tasapainoisia punaviinejä. Sen ainutlaatuiset maut ja hienostunut aromi tarjoavat unohtumattomia elämyksiä niin ruokapöydässä kuin illanistujaisissa ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Clos Du Marquis 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.