Siirry pääsisältöön
Down Under Grenache Shiraz Tempranillo 2021
Täältä voit helposti tilata Down Under Grenache Shiraz Tempranillo 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Down Under Grenache Shiraz Tempranillo 2021

Australia South Australia GrenacheShirazTempranillo Pussi 2000 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pussi
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Grenache, Shiraz, Tempranillo

Om Down Under Grenache Shiraz Tempranillo 2021

Down Under Grenache Shiraz Tempranillo 2021 on täydellinen valinta viininystäville, jotka etsivät makuelämyksiä ja monipuolisia ominaisuuksia. Tämä viini on ainutlaatuinen yhdistelmä kolmen eri rypälelajikkeen parhaita puolia: Grenache, Shiraz ja Tempranillo. Sen Juuri on Australiassa, tulee tämä viini ensimmäisestä luokan viinitarhoista, joiden laatu tunnetaan ympäri maailmaa.

Down Under Grenache Shiraz Tempranillo 2021 tarjoaa upean harmonian rikkaista makuista, täyteläisestä aromista sekä moniulotteisista sävyistä. Grenache lisää tähän sekoitukseen makeutta ja kypsyneitä marjan makuja, kun taas Shiraz antaa täyteläisen mausteisuuden ja pyöreyden. Tempranillon lisäys tuo ripauksen raikkautta ja eloisuutta, joka täydentää tämän viinin kokonaisvaltaista makuprofiilia. Tämä monivivahteinen sekoitus on taidokkaasti luotu, jotta se tarjoaa tasapainoisen ja nautinnollisen viinikokemuksen.

Vivahteikas tuoksu on yhtä houkutteleva kuin itse maku. Sitä hallitsevat tummat marjat, kuten kirsikat ja luumut, jotka yhdistyvät hienovaraisiin mausteisiin ja kevyisiin savuisiin sävyihin. Tuoksun intensiteetti antaa vihjeen tämän viinin monipuolisuudesta ja runsaudesta.

Down Under Grenache Shiraz Tempranillo 2021 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen moniulotteisuus tekee siitä erinomaisen valinnan grillattujen liharuokien, kuten naudanlihan tai karitsan kanssa. Sen tanniinit tuovat mukanaan rohkeutta mausteisille ruoille, kuten pitsoille tai mausteiselle pastalle. Lisäksi sen hedelmäisyys tekee siitä oivan parin pehmeiden juustojen ja tapasten kanssa.

Tätä viiniä kannattaa nauttia hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tällä tavoin sen maku ja aromit pääsevät oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla. Olitpa sitten etsimässä täyteläisiä makuja rentoihin illanviettoihin tai haluat hemmotella erityisiä vieraita, Down Under Grenache Shiraz Tempranillo 2021 luo unohtumattomia hetkiä jokaiselle viininystävälle.

Täältä voit helposti tilata Down Under Grenache Shiraz Tempranillo 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.