Siirry pääsisältöön
Snausarve Schwarz 2022
Täältä voit helposti tilata Snausarve Schwarz 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Snausarve Schwarz 2022

Ruotsi Gotlands länGotlands kommun Pullo 330 ml 5.4% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022

Om Snausarve Schwarz 2022

Snausarve Schwarz 2022 on poikkeuksellinen viini Ruotsista, joka tarjoaa ainutlaatuisen matkan pimeään ja houkuttelevaan maailmaan. Tämä viinitarhoilla huolellisesti valmistettu tummanpunainen Schawrz-viini on saanut inspiraationsa pohjoismaisen luonnon vahvoista ja syvällisistä elementeistä.

Härkomst, Smak, Doft:

Snausarve Schwarz 2022 kantaa mukanaan luonteikasta alkuperäänsä, joka kumpuaa ainutlaatuisista ruotsalaisista viiniviljelyalueista. Se on valmistettu huolellisesti viljellyistä rypäleistä, jotka ammentavat voimaa pohjoisen ilmaston raikkaudesta ja maaperän rikkaudesta. Tämän seurauksena viinissä on intensiivinen maku, jossa yhdistyvät tummasuklaan, kypsien marjojen ja mausteiden vivahteet. Tuoksultaan viini on houkutteleva sekoitus mustaherukan, vaniljan ja maanläheisten sävyjen aromeja.

Mat och serveringstemperatur:

Snausarve Schwarz 2022 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia tämän ainutlaatuisen viinin parhaista puolista. Se sopii täydellisesti tumman lihan, kypsennettyjen juustojen ja rikkaasti maustettujen ruokien pariksi. Tarjoile viini hieman viilennettynä, noin 16–18°C lämpötilassa, jotta sen monimuotoiset maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Snausarve Schwarz 2022 on viini, joka kutsuu sinut liittymään matkalle pohjoismaisen luonnon syvyyksiin. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä makuja ja tuoksuja tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle. Voit nauttia tästä herkullisesta viinistä yksin tai jakaa sen ystävien kanssa hyvän ruoan äärellä. Snausarve Schwarz 2022 on täydellinen tapa lisätä pohjoismaista taikaa juhlaasi tai rentoutua arjen keskellä.

Täältä voit helposti tilata Snausarve Schwarz 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.