Siirry pääsisältöön
Anno 1953 Österlen Påsköl
Täältä voit helposti tilata Anno 1953 Österlen Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Anno 1953 Österlen Påsköl

Ruotsi Tomelilla kommunSkåne län Pullo 330 ml 5.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Anno 1953 Österlen Påsköl

Anno 1953 Österlen Påsköl on perinteinen ruotsalainen olut, joka juhlistaa pääsiäistä ja kunnioittaa vuoden 1953 perinteitä. Tämä olut tulee Österlenin alueelta, joka on tunnettu kauniista maaseudustaan ja viljelyksestään. Alueen rikas maaperä ja ainutlaatuiset ilmasto-olosuhteet luovat täydelliset olosuhteet oluen valmistukseen.

Österlen Påsköl on korkealaatuinen olut, joka tarjoaa herkullisen ja tasapainoisen maun. Sen maltainen makuprofiili tuo esiin hienovaraisia karamellin ja paahtoleivän vivahteita, jotka täydentävät hyvin oluen keskitäyteläistä runkoa. Lisäksi oluessa ilmenevä kevyt humalointi antaa sille miellyttävän ja raikkaan jälkimaun.

Tuoksultaan Österlen Påsköl on houkutteleva ja hienostunut. Sen mallas tuo esiin aromeja leivän, paahtoleivän ja maltaan muodossa, jotka luovat miellyttävän lämpimän ja kutsuvan tuoksun. Lisäksi oluessa ilmenevä kevyt sitrusmaisuus tuo siihen raikkautta ja pirteyttä.

Tämä perinteinen olut sopii erinomaisesti nautittavaksi monien ruokien kanssa. Sen runsas maltainen maku ja tasapainoinen humalointi täydentävät erityisesti suolaisten ruokien, kuten liharuokien, juustojen ja grillattujen herkkujen makuprofiileja. Österlen Påsköl sopii erityisen hyvin myös pääsiäisherkkujen, kuten lammasruokien, mämmien, suklaan, pashan ja muiden makeiden herkkujen kaveriksi.

Tämä herkullinen olut tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-12 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Sen nauttiminen sopii erinomaisesti juhlahetkiin, pääsiäisen viettoon ystävien ja perheen kesken tai rentoutumiseen omassa seurassa.

Anno 1953 Österlen Påsköl on täydellinen valinta jokaiselle oluen ystävälle, joka haluaa nauttia perinteisen ruotsalaisen oluen ainutlaatuisuudesta ja mausta.

Täältä voit helposti tilata Anno 1953 Österlen Påsköl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.