Siirry pääsisältöön
Shaman’s Lingonberry Vodka
Täältä voit helposti tilata Shaman’s Lingonberry Vodka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Shaman’s Lingonberry Vodka

Suomi Pullo 700 ml 37.5% vol
Sokeripitoisuus 9.1g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Shaman’s Lingonberry Vodka

Shamanin Puolukkavodka - alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Shamanin Puolukkavodka on ainutlaatuinen ja taianomainen juoma, joka herättää henkiin suomalaisen luonnon kauneuden ja mystiikan. Tämä korkealaatuinen vodka on valmistettu huolellisesti valikoiduista raaka-aineista ja valmistusprosessi on tehty perinteitä kunnioittaen.

Shamanin Puolukkavodkan juuret ovat syvällä Suomen pohjoisimmissa metsissä, joissa kasvavat puhtaimmat ja maukkaimmat puolukat. Puolukoiden tarkoin valitut marjat antavat juomalle sen ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Shamanin Puolukkavodka kutsuu sinut lumoavaan ja intensiiviseen makuelämykseen, joka heijastelee pohjoisen luonnon vahvuutta ja voimaa.

Shamanin Puolukkavodkaa voi nauttia sellaisenaan tai se sopii erinomaisesti myös moniin erilaisiin cocktail-juomiin. Sen raikas ja marjaisa maku korostuu erityisesti sekoitettaessa sitruunan, mintun tai inkiväärin kanssa. Voit myös kokeilla juomaan lisätä hieman kuohuvaa vettä tai tonic-vettä, jolloin saat raikkaan ja virkistävän juoman.

Tarjoile Shamanin Puolukkavodkaa jäähdytettynä tai runsaan jäämäärän kanssa. Tämä korostaa sen raikkautta ja tuo esiin sen puolukoiden intensiivisen maun. Juoma sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisissa tilaisuuksissa, kuten perhejuhlissa, illanistujaisissa tai rentouttavina hetkinä yksinään nautittavaksi.

Shamanin Puolukkavodka on paitsi hienostunut juoma, myös suomalaisen luonnon kunnianosoitus. Sen valmistuksessa on käytetty perinteisiä menetelmiä, ja juoma tuottaa iloa kaikille aisteille. Oli kyseessä sitten erityinen juhlahetki tai rentoutumishetki kotona, Shamanin Puolukkavodka on valinta, joka vie sinut metsien ja järvien maagiseen maailmaan Suomen sydämessä.

Täältä voit helposti tilata Shaman’s Lingonberry Vodka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.