Siirry pääsisältöön
Shaman’s Bilberry Vodka
Täältä voit helposti tilata Shaman’s Bilberry Vodka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Shaman’s Bilberry Vodka

Suomi Pullo 700 ml 37.5% vol
Sokeripitoisuus 9.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Shaman’s Bilberry Vodka

Shamanin Mustikkavodka - alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Shamanin Mustikkavodka on ainutlaatuinen ja herkullinen juoma, joka yhdistää perinteisen suomalaisen marjan, mustikan, hienostuneeseen ja laadukkaaseen vodkaan. Tämä erityinen juoma on valmistettu huolella valikoiduista mustikoista ja parhaista raaka-aineista, jotka luovat unohtumattoman maun ja tuoksun.

Härkomst, Smak, Doft:

Shamanin Mustikkavodka on valmistettu Suomen puhtaasta ja kauniista luonnosta kerätyistä mustikoista, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ja täyteläisen maun. Sen aromi on raikas ja houkutteleva, ja se tuo mieleen metsän raikkauden ja makeuden. Jokainen siemaus tästä vodkasta vie sinut matkalle suomalaisten metsien sydämeen.

Mat och serveringstemperatur:

Shamanin Mustikkavodka on täydellinen juoma nautittavaksi sellaisenaan tai sekoitettuna erilaisiin cocktaileihin. Suosittelemme tarjoilemaan sitä jäähdytettynä tai jääpalojen kanssa korostamaan sen raikkautta ja aromia. Tämä juoma sopii erinomaisesti juhliin, illanistujaisiin tai rentoihin iltoihin ystävien kanssa.

Shamanin Mustikkavodka on myös täydellinen kumppani monille ruoille. Sen ainutlaatuinen maku ja raikkaus täydentävät täydellisesti esimerkiksi kala- ja äyriäisruokia sekä grillattuja ruokia. Kokeile myös yhdistää sitä marjaisiin jälkiruokiin tai makeisiin leivonnaisiin, jotta saat aikaan todella herkullisen makuyhdistelmän.

Kokonaisuudessaan Shamanin Mustikkavodka tarjoaa ainutlaatuisen juomaelämyksen, joka kuvastaa suomalaista luontoa ja perinteitä. Sen tyylikäs pullo ja laadukas sisältö tekevät siitä myös upean lahjan ystävälle tai perheenjäsenelle. Astu suomalaisten metsien salaperäiseen maailmaan ja nauti Shamanin Mustikkavodkan ainutlaatuisesta mausta ja tuoksusta!

Täältä voit helposti tilata Shaman’s Bilberry Vodka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.