Siirry pääsisältöön
Deus Brut Des Flandres
Täältä voit helposti tilata Deus Brut Des Flandres lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Deus Brut Des Flandres

Belgia Pullo 750 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
66%
Humalahakuisuus
58%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Deus Brut Des Flandres

Deus Brut Des Flandres on ylellinen ja hienostunut olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä belgialaisen perinteen inspiroima olut yhdistää parhaat viinien valmistusmenetelmät ja oluen ainutlaatuiset aromit luoden täydellisen tasapainon makeuden, raikkauden ja monimutkaisuuden välillä.

Deus Brut Des Flandres valmistetaan perinteisellä menetelmällä, jossa olut käytyy aluksi perinteiseen tapaan belgialaisena ale-oluena. Tämän jälkeen olut siirretään tarkoin valittuihin samppanjapullotuksiin, joissa se kypsyy ja käy uudelleen pullossa kuten kuohuviini. Tämä ainutlaatuinen valmistusprosessi antaa Deus Brut Des Flandresille sen hienostuneen hiivan ja hedelmäisten aromien täyteläisyyden.

Deus Brut Des Flandresin maussa korostuvat paahdetut maltaat, hedelmäiset vivahteet, hennon yrttisyys ja kuivuus. Sen miellyttävä hapokkuus ja kevyt hiilihappoisuus tekevät tästä oluesta raikkaan ja pirteän juoman. Mausteiset, hieman makeat ja voimakkaammat ruoat kuten juustot, kaviaari, simpukat ja riistalinnut täydentävät tämän maltaisen oluen aromikkuutta.

Deus Brut Des Flandresin hienostunut maku ja tyylikäs pullo sopivat täydellisesti juhlallisiin tilaisuuksiin ja erityisiin hetkiin. Se on ihanteellinen valinta illallisen alkudrinkiksi tai kuohuviiniksi juhlien tai romanttisen illallisen yhteydessä.

Tätä olutta suositellaan nautittavaksi viilennettynä noin 6-8 asteessa, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Olut kaadetaan hienosti muotoiltuihin lasiin, jotta sen juhlava väri ja hienostuneet kuplat pääsevät kunnolla esille.

Deus Brut Des Flandres on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja herkullista juomaa sekä haluavat kokea belgialaisen oluen ja samppanjan yhdistelmän ainutlaatuisuuden. Sen monimutkainen maku ja tyylikäs ulkomuoto tekevät siitä loistavan valinnan niin olutharrastajille kuin gourmandeillekin.

Täältä voit helposti tilata Deus Brut Des Flandres lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.