Siirry pääsisältöön
Midas Golden Pilsner
Täältä voit helposti tilata Midas Golden Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Midas Golden Pilsner

Ruotsi Halmstads kommunHallands län Pullo 330 ml 4.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Midas Golden Pilsner

Midas Golden Pilsner on ainutlaatuinen ja korkealaatuinen olut, joka herättää aistisi eloon jokaisella hörpällä. Tämä houkutteleva pilsner-olut on saanut inspiraationsa Skandinavian perinteistä, ja se tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteisiä makuja ja modernia tyyliä.

Midas Golden Pilsnerin valmistuksessa hyödynnetään vain parhaita raaka-aineita ja tarkkaan valittuja humalalajikkeita, jotka tuovat sille rikkaan ja täyteläisen maun. Olut on tasapainoinen ja raikas, ja sen kepeä maltaisuus täydentyy pehmeällä ja jäljittelemättömällä humalaisuudella. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan niin oluen ystäville kuin aloittelijoillekin.

Midas Golden Pilsnerin aromaattinen profiili on huumaava ja houkutteleva. Oluesta välittyy tuoreiden viljapeltojen tuoksu, joka sekoittuu taitavasti kevyiden kukkaisten ja sitruksisten vivahteiden kanssa. Olut vie sinut miellyttävälle matkalle tuoksujen maailmaan, joka herättää aistisi eloon.

Midas Golden Pilsner on monipuolinen olut, joka sopii täydellisesti monenlaisten ruokien seuraksi. Sen raikas ja tasapainoinen maku täydentää täydellisesti kevyitä salaattiruokia, grillattuja mereneläviä, mausteisia aasialaisia ruokia ja jopa maistuvia juustoja. Oluen maltaisuus ja humalaisuus tuovat esiin ruoan maut parhaalla mahdollisella tavalla.

Jotta voit nauttia Midas Golden Pilsnerin täydestä potentiaalista, suosittelemme nauttimaan sen viileänä lämpötilaltaan 6-8 astetta. Tämä auttaa tuomaan esiin oluen raikkauden ja tasapainoisuuden, jolloin jokainen hörppy tarjoaa täydellisen makuelämyksen.

Midas Golden Pilsner on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea jotain uutta ja ainutlaatuista. Sen taidokkaasti valitut raaka-aineet, herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokaparitus tekevät siitä erottuvan ja arvostetun oluen. Kokeile Midas Golden Pilsneria ja anna aistiesi uppoutua tämän ainutlaatuisen oluen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Midas Golden Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.