Siirry pääsisältöön
Iduna  2020
Täältä voit helposti tilata Iduna 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Iduna 2020

Ruotsi Skåne länBjuvs kommun Pullo 500 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
66%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Iduna 2020

Iduna 2020 on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa upean kombinaation alkuperää, makua, tuoksua, ruokaa ja tarjoilulämpötilaa. Tämän vuoden Iduna on suunniteltu tyydyttämään jokaisen vaativimmankin viinin ystävän makuhermot ja tarjoamaan unohtumattomia makuelämyksiä.

Idunan alkuperä kunnioittaa perinteitä ja juhlistaa juoman valmistusta huolella valituista viinirypäleistä. Se on tarkkaan valittu viinintekijöiden toimesta, jotka haluavat välittää parhaimman laadun ja ainutlaatuisen maun jokaiseen pulloon. Jokaisen kulauksen taustalla on tarina ja perinne, jotka tekevät Idunasta todella ainutlaatuisen ja kiehtovan.

Maku ja tuoksu ovat Idunan kruununjalokiviä. Jokainen pullo tarjoaa täyteläisen ja moniulotteisen makumaailman, jossa esiintyy herkullisia hedelmäisiä, mausteisia ja kukkaisia sävyjä. Idunan tasapainoinen ja hienostunut maku hemmottelee jokaisen viinin ystävän makunystyröitä ja jättää ikimuistoisen jälkimaun.

Idunan loistava yhdistelmä eri ruokien kanssa tekee siitä täydellisen kumppanin aterialle. Olipa kyseessä kevyt salaatti tai pääruoka, Iduna täydentää ruoan maun ja korostaa sen parhaita puolia. Viinin valmistajat ovat antaneet suosituksensa Idunan tarjoilulämpötilasta, jotta sen maku pääsee oikeuksiinsa. Nauti Iduna viilennettynä, jotta sen raikas ja elegantti tuoksu pääsee täyteen kukkaansa.

Iduna 2020 on viini, joka pitää yllä perinteitä ja tarjoaa samalla uudenlaisia makuelämyksiä. Se on suunniteltu vaativimmillekin viinin ystäville, jotka haluavat nauttia aitojen ja hienostuneiden makujen yhdistelmästä. Iduna on täydellinen valinta niille, jotka etsivät jotain erikoista ja unohtumatonta. Lähde makujen matkalle Idunan kanssa ja anna itsesi uppoutua sen ainutlaatuiseen viehätykseen.

Täältä voit helposti tilata Iduna 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.