Siirry pääsisältöön
Veronica Ortega Kinki 2020
Täältä voit helposti tilata Veronica Ortega Kinki 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Veronica Ortega Kinki 2020

Espanja Kastilien-LeónBierzo GodelloMencía Pullo 750 ml 11.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Godello, Mencía

Om Veronica Ortega Kinki 2020

Veronica Ortega Kinki 2020 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä mahtava viini on valmistettu huolella valituista rypäleistä ja se edustaa parhaimmillaan Espanjan taidokasta viininviljelytaitoa.

Kinkin alkuperä on Kastilian sydämessä, jossa aurinkoinen ilmasto ja ainutlaatuinen maaperä luovat täydelliset olosuhteet viininvalmistukselle. Tämä rikas ja hedelmäinen viini kertoo tarinansa alusta loppuun asti. Sen intensiiviset maut ja aromit tekevät siitä erinomaisen valinnan niin seurusteluun kuin pidempään aterian kanssa nautittavaksi.

Kinkin suussa sulava maku hurmaa viinin ystävät ympäri maailmaa. Sen täyteläinen rakenne ja miellyttävä hapokkuus takaavat tasapainoisen ja pitkäkestoisen nautinnon jokaisella maistiaisella. Kinkin makumaailmaa hallitsevat tummat marjat ja kypsät hedelmät, jotka yhdistyvät hienostuneisiin mausteisiin ja hienovaraisiin tanniineihin. Tämä viini jättää jälkeensä miellyttävän pitkän ja tasapainoisen jälkimaun, joka houkuttelee ottamaan vielä yhden siemauksen.

Kinkin ainutlaatuinen tuoksu vie sinut matkalle viiniviljelmille, jossa voit tuntea auringon lämmön ja maan tuoksun. Sen runsas ja houkutteleva aromi tarjoaa nuotteja tummista marjoista, kypsistä luumuista ja vaniljasta. Viinin tuoksu kätkee sisäänsä myös hienovaraisia mausteita ja aromaattisia yrttejä, jotka tekevät siitä vastustamattoman houkuttelevan.

Kinkin sopiva tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta celsiusta. Tämä lämpötila takaa viinin parhaan mahdollisen maistelukokemuksen, jossa sen maut ja aromit pääsevät täyteen loistoonsa. Kinkin monipuolinen luonne tekee siitä täydellisen kumppanin erilaisille ruoka-annoksille. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi punaista lihaa, riistaa ja kovia juustoja sisältäville ruuille. Kinkin uniikki maku ja tasapainoinen rakenne kruunaavat jokaisen aterian.

Olitpa sitten viinin harrastaja tai haluat yllättää vieraasi erityisellä viinivalinnalla, Veronica Ortega Kinki 2020 on täydellinen valinta. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä viinin, jota saatat kaivata pitkään sen jälkeen, kun lasi on tyhjentynyt. Anna Kinkin viedä sinut matkalle viinimaailman huipulle ja kokeile rohkeasti uusia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Veronica Ortega Kinki 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.