Siirry pääsisältöön
Privat Brut Nature Reserva 2020
Täältä voit helposti tilata Privat Brut Nature Reserva 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Privat Brut Nature Reserva 2020

Espanja Cava ChardonnayMacabeoPansa blancaParellada Pullo 750 ml 11.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Chardonnay, Macabeo, Pansa blanca, Parellada

Om Privat Brut Nature Reserva 2020

Privat Brut Nature Reserva 2020 on korkealaatuinen kuohuviini, jonka alkuperä on huolellisesti valittujen rypäleiden laadukkaissa viinitarhoissa. Tämä viini on valmistettu perinteisellä menetelmällä ja se on kypsytetty pitkään pullossa, jotta sen maut ja aromit voivat kehittyä täydellisesti.

Privat Brut Nature Reserva 2020 on kuohuviini, jossa on raikas ja intensiivinen maku. Sen huolellisesti tasapainotettu hapokkuus tuo esiin hedelmäisten ja sitruksisten nuanssien hienostuneen tasapainon. Viinin miellyttävä ja pitkä jälkimaku jättää suuhun raikkaita ja eloisia vivahteita, joihin voi ihastua.

Tämä kuohuviini on myös hienostunut tuoksultaan. Sen raikas ja hedelmäinen tuoksu yhdistyy hienostuneisiin kukkaisiin ja kevyisiin paahteisiin vivahteisiin. Jokainen pääsee nauttimaan viinin monimuotoisista ja houkuttelevista tuoksuista.

Privat Brut Nature Reserva 2020 sopii täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Sen raikas hapokkuus ja elegantit maut tekevät siitä ihanteellisen kumppanin äyriäisille, kalaruoille ja kevyille kasvisruokia. Kuohuviini sopii myös mainiosti nautittavaksi sellaisenaan juhlapäivänä tai illanistujaisissa.

Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoamaan Privat Brut Nature Reserva 2020 viiniä jäähdytettynä noin 6-8 asteeseen. Tämä lämpötila korostaa viinin hedelmäisiä ja raikkaita ominaisuuksia, tarjoten samalla miellyttävän juomatuntuman.

Privat Brut Nature Reserva 2020 on elegantti ja tyylikäs kuohuviini, joka lunastaa odotuksesi laadun ja maun suhteen. Tämä viini on täydellinen valinta erityisiin tilaisuuksiin tai nautittavaksi rentouttavan illan tunnelmassa.

Täältä voit helposti tilata Privat Brut Nature Reserva 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.