Siirry pääsisältöön
Relentless Shafer Vineyards 2017
Täältä voit helposti tilata Relentless Shafer Vineyards 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Relentless Shafer Vineyards 2017

YHDYSVALLAT North CoastKalifornien Petite sirahSyrah Pullo 750 ml 15.5% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017
Rypälelajikkeet Petite sirah, Syrah

Om Relentless Shafer Vineyards 2017

Relentless Shafer Vineyards 2017 on upea viinilaji, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaikille viinin ystäville. Sen ainutlaatuinen luonne ja huolellinen valmistusprosessi tekevät siitä todellisen taideteoksen viinimaailmassa.

Härkomst, Smak, Doft - nämä ruotsinkieliset sanat kuvailevat täydellisesti tämän viinin ominaisuuksia. Viinin syntyminen tapahtuu upealla Shafer Vineyardsin tilalla, joka sijaitsee upeissa maisemissa Kaliforniassa. Täältä lähtöisin oleva viini kantaa mukanaan ympäröivän luonnon kauneutta ja rikkaita makuja.

Viinin maussa ja tuoksussa on intensiivisiä ja monipuolisia sävyjä, jotka ilahduttavat jokaisen viinin ystävän makuhermoja. Sen mausteinen ja monisyinen luonne tarjoaa ainutlaatuisen makukokemuksen, joka kestää pitkään ja jättää jäljen makumuistiin.

Relentless Shafer Vineyards 2017 on täydellinen kumppani monille eri ruokalajeille. Sen vahvat maut täydentävät punaista lihaa, kovia juustoja ja tiivistä suklaasta valmistettuja jälkiruokia. Tämä viini varmistaa, että jokainen ateria nautitaan täysin siemauksin ja jättää unohtumattoman makuelämyksen.

Oikea serveringstemperatur on myös tärkeä osa tämän viinin nauttimista. Sen täyteläiset maut pääsevät täysin oikeuksiinsa, kun se tarjoillaan oikeanlämpöisenä. Suosittelemme nauttimaan tämän viinin hieman viilennettynä, noin 18-20 asteen lämpötilassa. Näin sen herkulliset maut kehittyvät täydellisesti ja tarjoavat unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle.

Relentless Shafer Vineyards 2017 on todellinen taideteos viininmaailmassa. Sen luonteenomainen luonne, rikas maku ja elegantit aromit tekevät siitä unohtumattoman valinnan kaikille viinin harrastajille. Tämä viini tulee varmasti ihastuttamaan jokaisen viinin ystävän makuaistit.

Täältä voit helposti tilata Relentless Shafer Vineyards 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.