Siirry pääsisältöön
Högberga Superiore 2016
Täältä voit helposti tilata Högberga Superiore 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Högberga Superiore 2016

EU Cabernet sauvignonMerlotPetit verdot Pullo 750 ml 14% vol 2016
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2016
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Merlot, Petit verdot

Om Högberga Superiore 2016

Högberga Superiore 2016 on hienostunut viini, joka äärimmäisen korkealla laadullaan tulee varmasti hurmaamaan viinin ystävät. Tämä ainutlaatuinen punaviini saa alkunsa tarkoin valikoiduista rypäleistä ja sen valmistusprosessi noudattaa perinteisiä menetelmiä.

Herkullisten rypäleiden alkuperä on juuri se mikä erottaa Högberga Superioren muista viineistä. Nämä rypäleet kerätään huolella viljellyiltä viinitarhoilta, joissa vallitsee otollinen ilmasto ja maaperä viinin kasvulle. Tämä huolellisesti valittu ja hoidettu alkuperä antaa viinille sen ainutlaatuisen luonteen ja aromin.

Högberga Superiore 2016 tarjoaa rikkaan ja täyteläisen maun, joka vain paranee vanhetessaan. Sen intensiiviset marjaiset ja mausteiset sävyt täyttävät suun ja jättävät jälkeensä pitkäkestoisen ja nautinnollisen jälkimaun. Tässä viinissä yhdistyvät täydellisesti tammisten tanniinien ja hedelmäisten vivahteiden harmonia.

Viinin herkullinen tuoksu on kuin avaus taivaalliselle seikkailulle. Sen voimakkaat aromit kutsuvat sinut matkalle, jossa kohtaat tumman marjaisia hedelmiä, lämpimiä mausteita ja hienovaraisia vaniljan sekä paahteisten sävyjen vivahduksia. Tämän tuoksukokemuksen ansiosta voit jo aavistaa, millainen makuelämys sinua odottaa.

Högberga Superiore 2016 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuralaiseksi monille herkullisille ruoille. Sen runsas ja pehmeä maku pääsee erityisesti oikeuksiinsa punaisen lihan kanssa. Suosittelemme kokeilemaan tätä viiniä naudanlihan, lampaan tai paistetun ankan kumppanina. Anna viinin avata makunystyräsi ja nauti tästä täyteläisestä ja hienostuneesta elämyksestä.

Högberga Superiore 2016 tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämän lämpötilan ansiosta viini säilyttää täyteläisyytensä ja tasapainonsa, mikä tekee siitä täydellisen nautiskeltavan juoman niin arkeen kuin juhlahetkiin.

Högberga Superiore 2016 on ehdoton valinta kaikille viiniharrastajille, jotka arvostavat korkealaatuisia ja ainutlaatuisia viinejä. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikas maku ja herkulliset aromit tekevät siitä unohtumattoman elämyksen jokaiselle viininystävälle.

Täältä voit helposti tilata Högberga Superiore 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.