Siirry pääsisältöön
Cidre Biologique Brut
Täältä voit helposti tilata Cidre Biologique Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cidre Biologique Brut

Ranska Normandie Pullo 750 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 3.2g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Cidre Biologique Brut

Cidre Biologique Brut on laadukas, luomulaatuinen omenasiideri, joka hurmaa ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Tämä herkullinen juoma tulee ranskalaisesta perinteestä ja tarjoaa tieteellisen valmistusprosessin ansiosta hienostuneen maun ja tuoksun.

Tämän omenasiiderin alkuperä on tärkeä osa sen viehätystä. Se valmistetaan taitavasti valikoiduista luomuviljellyistä omenoista, jotka tulevat vain parhaista omenatarhoista. Näissä tarhoissa perinnerikkaat viljelymenetelmät yhdistyvät kestävään maatalouteen, mikä takaa korkealaatuisen raaka-aineen.

Maistamisen hetkestä alkaen tulet huomaamaan tämän omenasiiderin ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Sen raikkaassa maussa on tasapainoinen yhdistelmä makeutta ja happamuutta, joka saa aikaan miellyttävän ja raikkaan kokemuksen. Tämän lisäksi sen herkullisessa tuoksussa on häivähdys raikkaita omenoita, joka tekee siitä täydellisen valinnan nautittavaksi kaikenlaisissa tilanteissa.

Cidre Biologique Brut on myös täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen tasapainoinen makuprofiili pystyy täydentämään niin kevyen salaatin kuin suolaiset juustotkin. Lisäksi sen raikas ja kupliva koostumus tekee siitä loistavan aperitiivin, joka valmistaa makunystyrät seuraavaan ruokailuhetkeen.

Paras tapa nauttia tämä omenasiideri on tarjoilla se viilennettynä noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila korostaa sen raikkaita makuja ja tekee siitä täydellisen janojuoman kuumina kesäpäivinä tai piristävän virkistysjuoman arjen kiireiden keskellä.

Cidre Biologique Brut on ehdottomasti valinta, joka ilahduttaa sinua ja vieraitasi jokaisella maistiaisella. Sen hienostunut maku, tuoksu ja luonnonmukainen valmistustapa tekee siitä todellisen helmen kasvavaan juomasuuntaukseen. Ota hetki itsellesi ja kokeile tätä huippuluokan omenasiideriä - olet taatusti myyty sen viehätykselle jo ensimmäisellä siemailulla.

Täältä voit helposti tilata Cidre Biologique Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.