Siirry pääsisältöön
DIPA Hafstens Udde
Täältä voit helposti tilata DIPA Hafstens Udde lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

DIPA Hafstens Udde

Ruotsi Västra Götalands länUddevalla kommun Pullo 330 ml 8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om DIPA Hafstens Udde

DIPA Hafstens Udde on huippulaadukas olut, joka on peräisin Härkomst-nimiseltä panimolta. Tämä olut tarjoaa upean maun, herkullisen tuoksun ja sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Hafstens Udde on vahva ja voimakas IPA-olut, joka tarjoaa intensiivisen makuelämyksen.

Hafstens Udde -oluen maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät miedon makeat maltaiset sävyt sekä raikkaat hedelmäiset ja havumetsäiset aromit. Olut sopii erityisen hyvin nautittavaksi esimerkiksi mausteisten grillausruokien, tuoreiden kalojen tai tulisten ruokien kera. Sen korkea humalapitoisuus antaa lisäpotkua ruokaparille ja auttaa tasapainottamaan mausteisuutta.

Hafstens Udde -oluen tuoksussa voi aistia vahvoja sitrusten ja eksoottisten hedelmien aromaita, joiden taustalla on havumetsäinen ja kukkainen sävy. Tuoksu on raikas ja houkutteleva, kutsuen maistamaan olutta ja nauttimaan sen rikkaista mauista.

Oluen optimaalinen serveringstemperatur on noin 8-10 astetta, jolloin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esille. Kylmässä lämpötilassa oluen maku saattaa jäädä hieman turraksi, joten suosittelemme nauttimaan tämän oluen hieman viileänä.

Hafstens Udde -olut on erinomainen valinta niille, jotka pitävät voimakkaista ja täyteläisistä mauista. Olut tarjoaa upean makuyhdistelmän, joka vie maistelijan matkalle metsäisiin maisemiin ja eksoottisiin hedelmätarhoihin. Sen sopiva serveringstemperatur ja monipuolinen ruokaparivalinta tekevät siitä täydellisen valinnan niin kesäisiin grilli-iltoihin kuin talviseen rentoutumiseen.

Täältä voit helposti tilata DIPA Hafstens Udde lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.