Siirry pääsisältöön
Vérité Le Desir 2014
Täältä voit helposti tilata Vérité Le Desir 2014 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vérité Le Desir 2014

YHDYSVALLAT North CoastKalifornien Pullo 750 ml 14.5% vol 2014
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2014

Om Vérité Le Desir 2014

Vérité Le Desir 2014 on korkealuokkainen viini, joka tarjoaa täydellisen nautinnon punaviinien ystäville. Tämän viinin hienostunut alkuperä, houkutteleva maku, rikas aromi sekä suositellut ruokaparit tekevät siitä ihanteellisen valinnan juhlatilaisuuksiin tai erityisiin hetkiin ystävien kanssa.

Vérité Le Desir 2014 valmistetaan harkiten valituista rypäleistä, jotka kasvavat maailmankuululla Sonoma Countyn viinialueella Kaliforniassa. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet laadukkaiden rypäleiden kasvattamiseen. Viinin valmistuksessa käytetään perinteisiä menetelmiä yhdistettynä nykyaikaiseen tekniikkaan, jolloin lopputuloksena on tasapainoinen ja elegantti viini.

Vérité Le Desir 2014 tarjoaa maistelijalleen herkullisen ja monimutkaisen makuelämyksen. Viini on täyteläinen ja pehmeä, ja siinä on monia kerroksia tummia hedelmiä, kuten kirsikkaa, luumua ja mustikkaa. Tämän lisäksi viinissä on hienostuneita mausteisia vivahteita, kuten vaniljaa, kahvia ja pippuria, jotka täydentävät sen ainutlaatuista makua.

Viinin runsas ja houkutteleva tuoksu tuo esiin sen monitahoisuuden ja syvyyden. Siinä voi aistia tummia marjoja, seetripuuta, tupakkaa ja mausteita. Kaikki nämä elementit yhdessä luovat täydellisen tasapainon ja harmonian.

Vérité Le Desir 2014 on erinomainen valinta nautittavaksi liha- ja riistaruoan kanssa. Sen täyteläisyys ja monivivahteisuus korostavat täydellisesti näiden ruokien makuja. Suosittelemme tarjoilemaan viiniä hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin esiin.

Kutsu ystäväsi yhteen ja nauti Vérité Le Desir 2014 -viinistä unohtumattomien hetkien merkeissä. Tämä laadukas viini tulee varmasti tekemään vaikutuksen kaikkiin viinin ystäviin, ja sen ainutlaatuinen makuelämys jää mieleen pitkäksi aikaa.

Täältä voit helposti tilata Vérité Le Desir 2014 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.