Siirry pääsisältöön
Ritual Chardonnay  2020
Täältä voit helposti tilata Ritual Chardonnay 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ritual Chardonnay 2020

Chile CasablancaAconcagua Chardonnay Pullo 750 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Ritual Chardonnay 2020

Ritual Chardonnay 2020 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämän viinin taiteilijallinen luonne ja huolellinen valmistusprosessi tekevät siitä todellisen helmen viinimaailmassa.

Ritual Chardonnayn alkuperä juontaa juurensa hienoihin viiniviljelyalueisiin. Sen rypäleet kasvavat aurinkoisilla rinteillä, mikä tekee viinistä täynnä tervettä elämänvoimaa ja luonnon antamaa säihkettä. Viinin maku on monivivahteinen ja täyteläinen, herättäen makunystyrät eloon jokaisella siemauksella. Siinä voi aistia sitruksisten hedelmien, raikkaan omenan ja hienostuneiden tamminuotien harmonisen yhdistelmän.

Ritual Chardonnayn lumoava tuoksu on kuin kukkien meri, joka täyttää ilman tuoksullaan. Tässä viinissä on intensiivinen ja miellyttävän monimutkainen aromi, jossa voi aistia omenankukan, aprikoosin ja vaniljan sävyjä. Tuoksu on houkutteleva ja kutsuu viinin ystävät nauttimaan sen herkullisista ominaisuuksista.

Tämä viini on täydellinen valinta monille ruokalajeille. Sen monivivahteinen maku ja miellyttävä hapokkuus tekevät siitä erinomaisen valinnan kala-, äyriäis- ja kanaruokien kanssa. Se sopii myös täydellisesti kermaisten pastaruokien, savustetun lohen ja mausteisten salaattien seuraksi. Ritual Chardonnay on monipuolinen ja vaikutusvaltainen viini, joka tarjoaa täydellisen tasapainon ruoan ja juoman välillä.

Tämä viini tulisi nauttia oikeassa lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täysin esiin. Suosittelemme tarjoilemaan Ritual Chardonnayta lämpötilassa 10-12 celsiusastetta. Tällöin sen raikkaat ja aromikkaat ominaisuudet korostuvat parhaiten.

Ritual Chardonnay 2020 on viini, joka herättää kaikki aistit ja tarjoaa unohtumattomia makunautintoja. Sen ainutlaatuinen alkuperä, monivivahteinen maku, lumoava tuoksu ja monipuoliset ruokaparit tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille viinin ystäville. Ota osa tästä taianomaisesta kokemuksesta ja nauti Ritual Chardonnaysta!

Täältä voit helposti tilata Ritual Chardonnay 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.