Siirry pääsisältöön
Fermenteriets Lager
Täältä voit helposti tilata Fermenteriets Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fermenteriets Lager

Ruotsi Västerbottens länSkellefteå kommun Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Fermenteriets Lager

Fermenteriets Lager on hienostunut olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä olut on peräisin Fermenteriets-panimolta, joka sijaitsee Tanskassa. Panimon pitkä historia ja asiantuntemus oluenvalmistuksessa heijastuvat tässä lagerissa.

Fermenteriets Lagerilla on miellyttävä ja tasapainoinen maku. Se tarjoaa raikkaan ja maltaisen makuelämyksen, jossa maltainen makeus yhdistyy hienostuneeseen humalan katkeruuteen. Tämä tekee siitä täydellisen oluen niin aloittelijoille kuin oluen harrastajillekin.

Fermenteriets Lagerin tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Siinä on havaittavissa hentoja maltaisia ja kukkaisia piirteitä, jotka hakevat inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta. Olut antaa miellyttävän tuoksuelämyksen ennen ensimmäistä siemaisua.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kaveriksi. Sen maltaisen makuprofiilin ansiosta se toimii hyvin grillatun lihan, kalaruokien ja pastan kanssa. Fermenteriets Lagerin tasapainoinen maku ja keskitäyteläinen runko täydentävät ruoan makua ja luovat täydellisen makuparin.

Suosittelemme nauttimaan Fermenteriets Lagerin viileänä, noin 6-8 asteessa. Tämä lämpötila korostaa oluen raikasta makua ja tasapainoa, luoden täydellisen hetken nauttia tästä hienostuneesta oluesta.

Fermenteriets Lager on loistava valinta niille, jotka arvostavat laadukasta olutta ja haluavat kokea Pohjoismaiden olutperinteen parhaimmistoa. Sen tasapainoinen maku, miellyttävä tuoksu ja monipuolinen ruokaparitus tekevät siitä täydellisen valinnan niin rentoihin illanistujaisiin kuin erityistilaisuuksiinkin.

Täältä voit helposti tilata Fermenteriets Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.