Siirry pääsisältöön
HM Borges Malmsey 15 years old
Täältä voit helposti tilata HM Borges Malmsey 15 years old lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

HM Borges Malmsey 15 years old

Portugali Madeira Pullo 750 ml 19% vol
Pakkaus Pullo

Om HM Borges Malmsey 15 years old

HM Borges Malmsey on hienostunut ja herkullinen Madeiran viini, joka on ikääntynyt 15 vuoden ajan. Tämä pieni taideteos on valmistettu huolella ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen jokaisella siemauksella.

HM Borges Malmseyn synnyinpaikka on Madeiran saari, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti sen upeista viineistä. Tämä viini on valmistettu malmseysta, lempirypälelajikkeestamme, joka kasvaa Madeiran ainutlaatuisessa ilmastossa. Ilmastoluomme, jossa sijaitsemme, antaa viineillemme rikkaan maun ja aromin, joiden avulla ne säilyttävät tasapainoisen makeuden ja hapokkuuden.

HM Borges Malmsey on tunnettu vivahteikkaasta maustaan. Siinä on houkutteleva sekoitus tummia hedelmiä, kuten luumuja ja kirsikoita, joiden makea ja mehevä maku sulautuu täydellisesti vaniljan ja suklaan aromaattisiin sävyihin. Viinin pitkä jälkimaku jättää suuhun pehmeän ja miellyttävän jälkimaun, mikä tekee siitä täydellisen valinnan jälkiruoille ja juustolautasille.

HM Borges Malmsey sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monille ruokalajeille. Sen täyteläinen ja makea maku täydentää täydellisesti suklaaherkkuja, kuten tummaa suklaata ja tryffeleitä. Se sopii myös hyvin kovan ja voimakkaanjuustoisten juustojen kanssa, luoden täydellisen tasapainon juuston suolaisuuden ja viinin makeuden välille.

Tämä upea Madeiran viini tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 14-16 asteessa, jotta sen maut pääsisivät täysin oikeuksiinsa. Tämä lämpötila auttaa myös paljastamaan viinin monimuotoisen maun ja aromin täydessä loistossaan.

HM Borges Malmsey 15 vuotta vanha on todellinen herkkupala niille, jotka arvostavat hienostunutta ja moniulotteista makumaailmaa. Sen ainutlaatuinen maku ja perinteet tekevät siitä täydellisen lisäyksen juhla-aterioihin ja erityisiin tilaisuuksiin. Kokeile tätä makeaa ja täyteläistä viiniä ja anna makuaisteillesi unohtumaton elämys.

Täältä voit helposti tilata HM Borges Malmsey 15 years old lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.