Siirry pääsisältöön
Weihenstephaner Festbier
Täältä voit helposti tilata Weihenstephaner Festbier lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Weihenstephaner Festbier

Saksa Pullo 500 ml 5.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Weihenstephaner Festbier

Weihenstephaner Festbier on perinteikäs saksalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen juoma-elämyksen. Tämä olut tulee Weihenstephanin panimolta, joka on maailman vanhin toiminnassa oleva panimo. Se on valmistettu perinteitä kunnioittaen ja ammattitaidolla, mikä näkyy jokaisessa siemauksessa.

Weihenstephaner Festbierin alkuperä on Baijerissa, Saksassa, jossa se on ollut osa pitkää juhlatraditiota. Tämä juhlallinen olut on suunniteltu nautittavaksi erityisiä hetkiä varten, kuten Oktoberfest tai muiden juhlien aikana. Sen vahvuus on keskivahva, mikä tekee siitä sopivan juoman monenlaisiin tilanteisiin.

Weihenstephaner Festbier erottuu mausta ja tuoksusta. Tässä oluessa on miellyttävässä tasapainossa maltaan makeutta ja humalan katkeroa. Se tarjoaa täyteläisen ja pyöreän maun, jossa on aavistus karamellia ja paahteisia sävyjä. Olutta siemaillessa huomaa myös lempeän hedelmäisen sävyn, joka tekee juomasta raikkaan ja eläväisen.

Weihenstephaner Festbierin tuoksun voi kuvailla maltaiseksi ja viljaiseksi. Se houkuttelee tutkimaan oluen monipuolisia makuja ja lupaa herättää aisteja. Tämä olut tarjoaa täydellisen tasapainon maun ja tuoksun välillä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja kiehtovan valinnan.

Kun on kyse ruokien ja Weihenstephaner Festbierin yhdistämisestä, se sopii erinomaisesti juustojen, grilliruokien ja erilaisten liharuokien kumppaniksi. Se täydentää myös hyvin maukkaat saksalaiset ruoat, kuten schnitzelit, makkaran ja hapankaalin. Sen täyteläinen maku ja miellyttävä hiilihappoisuus takaavat, että jokainen suupala saa juoman maistumaan vielä paremmalta.

Weihenstephaner Festbier tulisi nauttia viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa korostamaan oluen aromia ja maistumaan täydelliseltä. Suosittelemme nauttimaan tämän juoman lasista, joka avaa sen maut parhaiten.

Yhteenvetona Weihenstephaner Festbier tarjoaa ainutlaatuisen ja perinteikkään olutkokemuksen. Sen tasapainoinen maku, miellyttävä tuoksu ja monipuoliset yhdistämisvaihtoehdot tekevät siitä täydellisen valinnan juhlallisiin hetkiin tai ruokapöytään. Nauti tästä Baijerin perinteitä kunnioittavasta oluesta ja anna sen viedä sinut hetkeksi Saksan juhlahumuun.

Täältä voit helposti tilata Weihenstephaner Festbier lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.