Siirry pääsisältöön
Lövnäs West Coast Session IPA
Täältä voit helposti tilata Lövnäs West Coast Session IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lövnäs West Coast Session IPA

Ruotsi Stockholms länSödertälje kommun Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Lövnäs West Coast Session IPA

Lövnäs West Coast Session IPA on ruotsalainen käsityöolut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteistä länsirannikon IPAa ja kevyempää Session IPAa. Tämä upea olut on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista ja se jättää varmasti jälkensä jokaiseen oluenystävään.

Härkomst - Lövnäs West Coast Session IPA juontaa juurensa Ruotsin länsirannikolle, jossa oluenvalmistuksen perinteet ovat vahvat. Täällä merellinen ilmasto ja puhdas luonto tarjoavat täydellisen ympäristön oluenvalmistukselle.

Smak - Tämä olut tarjoaa vivahteikkaan makuelämyksen, jossa sitruksiset ja havumaiset aromit sekoittuvat täyteläiseen maltaisuuteen. Tasapainoinen katkeruus antaa oluelle miellyttävän jälkimaun, joka jää pitkään kielelle. Lövnäs West Coast Session IPA on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia raikkaasta ja samalla intensiivisestä oluesta.

Doft - Oluen tuoksussa erottuvat voimakkaasti sitrushedelmät ja havut. Raikkaiden tuoksujen seassa vivahtelee myös kevyt maltaisuus, joka täydentää kokonaisuutta. Lövnäs West Coast Session IPA on olut, jonka tuoksu houkuttelee ja lupaa herkullista nautintoa.

Mat - Tämä olut sopii erinomaisesti mausteisten ruokien, kuten tulisten grilliruokien ja tulisten kastikkeiden, seuraksi. Myös kalaa ja äyriäisiä sisältävät ruoat sopivat mainiosti tämän oluen kumppaniksi. Lövnäs West Coast Session IPA tekee ruokahetkestäsi ikimuistoisen.

Serveringstemperatur - Tämä olut tulee nauttia viilennettynä noin 6-8 asteeseen. Tämä lämpötila korostaa oluen makua ja tuoksuja parhaalla mahdollisella tavalla. Lövnäs West Coast Session IPA on täydellinen valinta, kun haluat hemmotella itseäsi raikkaalla ja aidolla käsityöoluella.

Lövnäs West Coast Session IPA tarjoaa maistuvan yhdistelmän perinteitä ja uusia tuulahduksia. Anna tämän upean oluen viedä sinut makumatkalle Ruotsin länsirannikon sydämeen ja nauti hetkestä täysin siemauksin.

Täältä voit helposti tilata Lövnäs West Coast Session IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.