Siirry pääsisältöön
Bo Otto’s NEIPA
Täältä voit helposti tilata Bo Otto’s NEIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bo Otto’s NEIPA

Ruotsi Västra Götalands länUlricehamns kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Bo Otto’s NEIPA

Bo Otto's NEIPA on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa unohtumattoman maistelukokemuksen. Tämä olut on peräisin Härkomstista, missä se on valmistettu intohimolla ja taitavuudella. Bo Otto on mestarillisesti luonut tämän NEIPA:n, joka tarjoaa upean yhdistelmän mausteisuutta, sitruksisia sävyjä ja hedelmäisiä makuja.

Bo Otto's NEIPA:n vahva ja tasapainoinen maku täyttää makuhermosi. Se tarjoaa miellyttävän katkeruuden, jonka takana on mehukkaita hedelmiä ja trooppisia vivahteita. Oluen raikas ja tunnepitoinen jälkimaku jättää sinut haluamaan enemmän.

Oluen tuoksu on kuin taivas nousisi lasista esiin. Se herättää kaikkien aistiesi herkistyvä yhdistelmä tuoreita mangonpalasia, ananasta ja sitruunaruohoa. Bo Otto's NEIPA hurmaa aistisi jo ennen kuin olet edes ottanut ensimmäistäkään siemaa.

Bo Otto's NEIPA sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monille herkullisille ruoille. Kokeile sitä grillatun lohen tai mausteisen curryn kanssa, se täydentää näiden ruokien makumaailman täydellisesti. Myös erilaiset juustolajitelmat ja suklaapohjaiset jälkiruoat parantavat oluen ainutlaatuista makuelämystä.

Bo Otto's NEIPA kannattaa nauttia viileänä, noin 6-8 asteen Celsius lämpötilassa. Tämä varmistaa, että oluen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa, tuoden esille sen monimuotoiset ja kiehtovat ominaisuudet.

Bo Otto's NEIPA on mestariteos, joka vie sinut makumatkalle täynnä intensiivisiä makuja ja tuoksuja. Kokeile tätä ainutlaatuista olutta ja anna sen viedä sinut matkalle maailmaan, jossa maut kohtaavat ja ilahduttavat aistejasi.

Täältä voit helposti tilata Bo Otto’s NEIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.