Siirry pääsisältöön
Cuvée De Ranke
Täältä voit helposti tilata Cuvée De Ranke lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cuvée De Ranke

Belgia Pullo 750 ml 7% vol
Pakkaus Pullo

Om Cuvée De Ranke

Cuvée De Ranke on hienostunut ja moniulotteinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen jokaiselle oluentuntijalle. Tämä belgialainen olut on valmistettu perinteisin menetelmin ja siinä yhdistyvät laadukkaat raaka-aineet, huolellinen käsityö sekä vuosien kokemus panimotaidosta.

Härkomst, Smak, Doft - Cuvée De Ranke on ylpeästi belgialainen olut, jossa maistuu belgialaisen ja ranskalaisen olutkulttuurin parhaat palat. Olut etäännyttää maistelijat hetkeksi kauniille belgialaisille maaseuduille, jossa vanhat perinteet ja taidokkaasti valmistetut oluet kohtaavat. Cuvée De Ranke tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, jossa maistuu hedelmäiset, mausteiset ja hieman hapokkaat sävyt. Tuoksussa haistaa raikkaat hedelmät ja belgialaiseen olueen kuuluvan hiivan aromit.

Mat och serveringstemperatur - Cuvée De Ranke sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seurana ruokapöydässä. Sen monipuolinen makuprofiili täydentää ja korostaa erilaisia ruokalajeja. Tämä olut on erityisen hyvä valinta sellaisille ruuille, jotka sisältävät mausteisia, savustettuja tai grillattuja makuja. Cuvée De Ranke on myös oivallinen kumppani juustolautaselle ja se sopii erityisen hyvin yhteen vahvojen tai hapokkaiden juustojen kanssa. Olut kannattaa nauttia viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen monipuoliset maut pääsevät parhaiten esiin.

Cuvée De Ranke on taidolla valmistettu ja tasapainoisen makuelämyksen tarjoava olut, jossa yhdistyvät belgialainen olutperinne ja nykyaikainen käsityöläispanimo. Tämä ainutlaatuinen olut tulee varmasti ihastuttamaan kaikkia oluentuntijoita ja tarjoamaan unohtumattoman makuelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Cuvée De Ranke lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.