Siirry pääsisältöön
Mazis-Chambertin Grand Cru  2017
Täältä voit helposti tilata Mazis-Chambertin Grand Cru 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mazis-Chambertin Grand Cru 2017

Ranska Côte de NuitsBourgogne Pullo 750 ml 13.5% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Mazis-Chambertin Grand Cru 2017

Mazis-Chambertin Grand Cru 2017 on vertaansa vailla oleva viinivalinta ranskalaisen Burgundin alueelta. Tämä arvostettu viini edustaa Grand Cru -luokituksen huippua ja tarjoaa unohtumattoman elämyksen kaikille viininystäville.

Mazis-Chambertin Grand Cru 2017 -viinin suuntaa-antava viinimaistiainen paljastaa sen hienostuneen alkuperän ja ainutlaatuisen makumaailman. Sen syvä ja monisyinen maku kätkee sisälleen tummia marjaisia sävyjä, kuten kirsikkaa, luumua ja vadelmaa. Viinin täyteläisyys ja samettinen tanniinisuus täydentävät kokonaisuuden hurmaavasti.

Mazis-Chambertin Grand Cru 2017 -viinin tuoksussa avautuu monikerroksinen buketti, joka houkuttelee viinin ystävät lähemmäs. Tuoksusta voi erottaa muun muassa punaisten marjojen ja kypsän hedelmän sävyjä, sekä hienovaraisia mausteisia vivahteita.

Tämä korkeatasoinen Grand Cru -viini sopii erinomaisesti ruokapöytään seuraksi nautittavaksi. Sen intensiivisyys ja hienostuneisuus pystyvät haastamaan monenlaiset maut. Suosittelemme yhdistämään Mazis-Chambertin Grand Cru 2017 -viinin runsaiden liharuokien, kuten porsaan, riistan ja naudanlihan kanssa. Viinin täyteläisyys ja moniulotteisuus pystyvät tarjoamaan upean kokonaisuuden myös juustojen rinnalla.

Tärkeä osa viinin nauttimista on oikea tarjoilulämpötila. Mazis-Chambertin Grand Cru 2017 suositellaan tarjoiltavan noin 16-18 asteessa. Tällöin viinin rakenne ja aromit pääsevät täydellisesti oikeuksiinsa ja taika on valmis syntyä.

Hemmottelua ja nautintoa etsiville viinin ystäville Mazis-Chambertin Grand Cru 2017 tarjoaa unohtumattoman matkan Burgundin ainutlaatuiseen viinimaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Mazis-Chambertin Grand Cru 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.