Siirry pääsisältöön
Barbaresco Asili 2017
Täältä voit helposti tilata Barbaresco Asili 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barbaresco Asili 2017

Italia PiemonteBarbaresco Pullo 750 ml 14.5% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Barbaresco Asili 2017

Barbaresco Asili 2017 on hieno italialainen punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini tulee Piemonten alueelta Italiasta, joka on tunnettu laadukkaasta viinintuotannostaan. Barbaresco Asili 2017 valmistetaan käsinpoimituista Nebbiolo-rypäleistä, jotka kasvavat Asili-nimisellä viinitarhalla.

Tämän viinin maussa on runsaasti kompleksisuutta ja eleganttia. Siinä on voimakkaita tanniineja, jotka tasapainottuvat hienosti viinin hedelmäisten ja mausteisten makujen kanssa. Barbaresco Asili 2017 tarjoilee punaisia marjoja, kirsikkaa, luumua sekä mausteita, kuten vaniljaa ja pippuria. Sen pitkä ja hienostunut jälkimaku jättää suuhun miellyttävän tunteen.

Tässä viinissä on myös viehättävä tuoksu, joka tuo mieleen kypsät punaiset hedelmät, kukat ja maanläheiset sävyt. Tuoksun intensiteetti ja monimuotoisuus heijastavat viinin korkealaatuista valmistustekniikkaa ja raaka-aineiden välittämää makua.

Barbaresco Asili 2017 on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Sen intensiiviset maut ja rakenteikkuus pääsevät parhaiten esiin grillattujen liharuokien, riistan, mausteisten pastaruokien ja juustojen seurassa. Tämä viini antaa ruoalle ylellisen ja elegantin lisämaun.

Erinomainen juomalämpötila tälle viinille on noin 18-20 astetta. Tämä lämpötila auttaa nostamaan esiin viinin runsaan rakenteen ja hedelmäiset maut. On suositeltavaa avata pullo ja antaa viinin hengittää noin 30 minuuttia ennen tarjoilua, jotta sen maut ja tuoksut kehittyvät täydellisesti.

Barbaresco Asili 2017 on todella ainutlaatuinen viini, jonka monimutkaisuus ja herkullisuus saavat aistit heräämään eloon. Sen hienostunut maku ja tyylikäs tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan tärkeisiin juhliin, romanttisiin illallisiin tai nautiskeluun hyvässä seurassa.

Täältä voit helposti tilata Barbaresco Asili 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.