Siirry pääsisältöön
Norrbottens Destilleri Älgörtsglögg
Täältä voit helposti tilata Norrbottens Destilleri Älgörtsglögg lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Norrbottens Destilleri Älgörtsglögg

Ruotsi Norrbottens länKalix kommun Pullo 500 ml 15% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 15g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Norrbottens Destilleri Älgörtsglögg

Norrbottens Destilleri Älgörtsglögg on ainutlaatuinen ja eksoottinen juoma Pohjois-Ruotsista. Glögg on perinteinen talvijuoma, joka lämmittää sydämet kaikilla pohjoisilla leveysasteilla. Tämä glögg on valmistettu huolella valituista ainesosista ja sen maku, tuoksu ja alkuperä tekevät siitä todellisen herkun jokaiselle glöggien ystävälle.

Älgörtsglögg saa ainutlaatuisen maun ja luonteen Pohjois-Ruotsin perinteisestä älgört-kasvista, joka tunnetaan myös nimellä pohjantähkähattu. Tämä kasvi on perinteisesti käytetty rohdoslääkkeenä ja sen yrttinen, mausteinen maku tuo glögille upean, luonnollisen vivahteen. Älgörtsglöggin tuoksu on täyteläinen ja kutsuva, herättäen mielessä lumisen talven ja lämpimän takkatulen tunnelman.

Norrbottens Destilleri Älgörtsglögg sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi niin sellaisenaan kuin myös erilaisten ruokien kera. Sen mausteisuus ja täyteläisyys täydentävät erityisesti joulun aikaisia herkkuja, kuten piparkakkuja, torttuja ja suklaata. Glöggi toimii myös loistavana seurana juustolautaselle tai suolaisten leivonnaisten kanssa. Sen monipuoliset makuyhdistelmät tarjoavat herkullisen ja nautinnollisen elämyksen jokaiseen tilaisuuteen.

Jotta Älgörtsglöggin maut pääsevät oikeuksiinsa, suosittelemme sen tarjoilemista lämpimänä. Lämmennyt glögg vapauttaa tuoksunsa ja mausteensa parhaiten. Lämmitä glögg hitaasti ja nauti se noin 60-70 asteen lämpöisenä. Tämä lämpötila auttaa tuomaan esiin glöggin värikylläisyyden ja mausteiset aromit. Voit tarjoilla glöggin lämmitetyissä laseissa tai lämpimässä juomalasissa. Muista lisätä mukaan myös mantelit ja rusinat, jotka tuovat oman mausteisen lisänsä glöggihetkeen.

Älgörtsglögg on ainutlaatuinen ja maistuva juoma, joka vie sinut matkalle Pohjois-Ruotsin talviseen lumiseen maisemaan. Se on täydellinen valinta niin joulun- kuin talvenajan juhliin ja istuu mainiosti yhteen erilaisten herkkujen kanssa. Älä jää paitsi tästä upeasta makuelämyksestä, vaan kokeile Norrbottens Destilleri Älgörtsglöggia ja anna sille paikka joulun ja talven juhlapöydässäsi.

Täältä voit helposti tilata Norrbottens Destilleri Älgörtsglögg lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.