Siirry pääsisältöön
Limhamns Julöl
Täältä voit helposti tilata Limhamns Julöl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Limhamns Julöl

Ruotsi Skåne länMalmö stad Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Limhamns Julöl

Limhamns Julöl on perinteinen jouluolut, jolla on vankka juuret Ruotsin Limhamnin kaupungissa. Tämä täyteläinen ja lämminhenkinen olut on valmistettu parhaista raaka-aineista ja se tarjoaa täydellisen makuelämyksen joulunajan juhliin.

Limhamns Julöl on täynnä rikasta ja monipuolista makua, joka tekee siitä sopivan valinnan niin oluen harrastajille kuin ensikertalaisillekin. Olut tarjoaa hienostuneen yhdistelmän maltaista makeutta, paahteisia sävyjä ja hienovaraisia mausteita. Tämän oluen tasapainoinen ja pehmeä maku tekee siitä erinomaisen valinnan niin joulupöydän herkkujen kuin juhlan jälkiruokien seuraksi.

Limhamns Julölilla on myös kiehtova tuoksu, joka houkuttelee aromien ystäviä. Oluesta löytyy häivähdys jouluisia mausteita, kuten neilikkaa ja kanelia, jotka tuovat mieleen lämpimän joulun tunnelman. Tuoksu saa veden kielelle ja lisää odotusta joulun herkutteluhetkiä kohtaan.

Tämä herkullinen jouluolut sopii loistavasti monenlaisen ruoan seuraksi. Sen täyteläinen maku ja sopivan maltainen makeus täydentävät ja korostavat joulupöydän perinteisiä ruokia, kuten kinkkua, laatikoita ja erilaisia sillinvariaatioita. Olut sopii myös erilaisten juustojen, suklaaherkkujen ja joulutorttujen kanssa nautittavaksi, luoden täydellisen tasapainon erilaisten makujen välillä.

Suosittelemme nauttimaan Limhamns Julöl -olutta viileänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila tuo esiin oluen parhaat ominaisuudet ja antaa sille mahdollisuuden kehittää täyteläisen maun ja aromikkaan tuoksun täydessä loistossaan. Tarjoile olut sopivan kokoisesta lasista, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät oikeuksiinsa.

Tervetuloa nauttimaan perinteisestä jouluoluesta, Limhamns Julölista! Anna oluen lämmittää sydämesi ja lisätä joulun taikaa juhliisi.

Täältä voit helposti tilata Limhamns Julöl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.