Siirry pääsisältöön
Oude Gueuze Tilquin à l’Ancienne
Täältä voit helposti tilata Oude Gueuze Tilquin à l’Ancienne lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Oude Gueuze Tilquin à l’Ancienne

Belgia Pullo 375 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Oude Gueuze Tilquin à l’Ancienne

Oude Gueuze Tilquin à l’Ancienne on belgialainen käsityöolut, joka tarjoaa ainutlaatuisen juomaelämyksen. Tämä juoma on valmistettu perinteisten valmistusmenetelmien avulla ja se on ikääntynyt tynnyrissä, mikä antaa sille syvän ja monimutkaisen maun.

Oude Gueuze Tilquin à l’Ancienne on peräisin belgialaisesta maaseudusta, jossa se on valmistettu käsin valituista lambic-oluista. Olut on saanut inspiraationsa perinteisestä lambic-oluesta, joka tunnetaan monimutkaisista ja hienovaraisista makuprofiileistaan. Tämä käsityöolut on tehty huolellisesti valituista raaka-aineista ja valmistettu pitkäaikaisella kypsytysprosessilla tynnyreissä.

Oude Gueuze Tilquin à l’Ancienne tarjoaa ainutlaatuisen makukokemuksen, jossa yhdistyvät hapan, hedelmäinen ja hieman mausteinen aromi. Juoman maussa voi aistia omenan, sitruunan ja tammen vivahteita, jotka tekevät siitä herkullisen ja tasapainoisen. Sen hienostunut maku ja moniulotteiset aromit tekevät tästä juomasta täydellisen valinnan niille, jotka nauttivat hienostuneista oluista ja etsivät uutta ja jännittävää makuelämystä.

Oude Gueuze Tilquin à l’Ancienne sopii mainiosti monenlaiseen ruokailuhetkeen. Sen hapan ja raikas maku auttaa tasapainottamaan esimerkiksi rasvaisten ruokien makua ja sopii hyvin seuraksi juustoille, äyriäisille, salaateille sekä erilaisille kala- ja liharuoille.

Tätä olutta kannattaa nauttia viilennettynä noin seitsemän asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa korostamaan oluen hienovaraisia makuja ja aromikokonaisuutta.

Oude Gueuze Tilquin à l’Ancienne on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita ja perinteisiä oluita. Sen uniikki maku ja pitkäaikainen kypsytysprosessi tekevät siitä erottuvan ja ainutlaatuisen juoman. Tarjoa tätä olutta ystäviesi kanssa ja nauti hienostuneesta ja makurikkaasta olutelämyksestä!

Täältä voit helposti tilata Oude Gueuze Tilquin à l’Ancienne lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.