Siirry pääsisältöön
Eriksberg Karaktär
Täältä voit helposti tilata Eriksberg Karaktär lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Eriksberg Karaktär

Ruotsi Hallands länFalkenbergs kommun Purkki 330 ml 5.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Eriksberg Karaktär

Eriksberg Karaktär on laadukas viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen niin maussa, tuoksussa kuin alkuperässäkin. Tämä viini on peräisin Eriksbergin tilalta, joka sijaitsee upeassa luontoympäristössä Ruotsissa. Viinin erityispiirteet kuvastavat tämän alueen ainutlaatuista maaperää ja ilmastoa, jolloin se tarjoaa täyteläisen ja intensiivisen makuelämyksen.

Eriksberg Karaktärin maku on runsas ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät kypsien marjojen ja hedelmien makeus tasapainoisella tanniinisuudella. Viinin pitkä jälkimaku jättää suuhun miellyttävän ja täyteläisen jälkimaun. Tuoksussa voi aistia punaisten marjojen ja tummien hedelmien aromien sekoituksen, joka houkuttelee maistamaan välittömästi. Eriksberg Karaktär sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruoanlaittoon.

Tämä viini on loistava pari lihan, erityisesti naudanlihan, kanssa. Sen täyteläisyys ja mausteisuus korostavat lihan luonnollista makua ja antavat sille eksoottisen vivahteen. Myös metsästetty riista ja erilaiset pihvit saavat aivan uudenlaisen ulottuvuuden tämän viinin kanssa. Eriksberg Karaktärin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tänä aikana viinin aromit ja maut pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat täydellisen makunautinnon.

Eriksberg Karaktär on viini, joka sopii täydellisesti nautiskeluun ja herkkujen seuraksi. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja korkea laatu tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat viinin monipuolisuutta ja makunautintoa. Oli kyseessä sitten juhlava illallinen ystävien kesken tai rentouttava hetki kotona, Eriksberg Karaktär varmasti täyttää kaikki odotuksesi.

Täältä voit helposti tilata Eriksberg Karaktär lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.