Siirry pääsisältöön
Hegan Egin  2018
Täältä voit helposti tilata Hegan Egin 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hegan Egin 2018

Espanja Bizkaiko TxakolinaBaskien Pullo 750 ml 14.5% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om Hegan Egin 2018

Hegan Egin 2018 on laadukas viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka ovat peräisin parhaista viinitiloilta. Sen hienostunut maku ja monimuotoinen aromiprofiili tekevät siitä täydellisen valinnan niin erityisiin tilaisuuksiin kuin rentoihin illanistujaisiin.

Hegan Egin 2018:n alkuperä on salainen taika, joka lisää tämän viinin mystisyyttä. Sen ainutlaatuinen valmistusprosessi ja viininviljelyn perinteiden kunnioitus tekevät siitä todellisen helmen viinimaailmassa. Sen makuprofiili on täyteläinen ja moniulotteinen, jossa on vivahteita tumman kirsikan, mustikan ja mausteiden sekoituksesta.

Tämä viini on täydellinen kumppani monenlaisten ruokien kanssa. Sen vivahteikas maku ja tanniinien pehmeys tekevät siitä täydellisen parin esimerkiksi suussasulavien liharuokien, kypsytettyjen juustojen ja mausteisten pastaruokien kanssa. Hegan Egin 2018:n miellyttävä tasapaino ja pitkä jälkimaku jättävät unohtumattoman vaikutuksen jokaiseen ruokailuhetkeen.

Jotta voit nauttia tämän viinin täysin sen potentiaalista, suosittelemme tarjoilemaan sitä 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa paljastamaan viinin monipuolisuuden ja aromit parhaalla mahdollisella tavalla. Olipa kyseessä juhlaillallinen tai rennompi illanvietto, Hegan Egin 2018 tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ja tekee jokaisesta hetkestä erityisen.

Täältä voit helposti tilata Hegan Egin 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.